12/1/2019: Elvis Presley Birthday Dinner concert - 2 acts! (Antwerpen)
25-26/1/2019: minitrip naar Bonn (TCB  Band - Imperials)
augustus 2019: trips naar Bad Nauheim en Amerika

Jaar: Maand:
Categorie:
08/01/2018, 16:34:16
PERSMEDEDELING NA OVERLIJDEN
Naar aanleiding van het overlijden van Peter Haan tijdens de nacht van 6 naar 7 januari verstuurde zijn vrouw Freia vandaag het volgend persbericht:

8 januari 2018
Voormalig Voorzitter OfficiŽle Nederlandse Elvis Presley Fanclub Overleden.
De officiŽle en langst bestaande Nederlandse Elvis Presley Fanclub, It's Elvis Time, maakt vandaag het verdrietige nieuws bekend dat hun voormalig voorzitter Peter Haan na een onverwacht en kort ziekbed op 72-jarige leeftijd is overleden. Peter Haan was sinds de jaren zeventig betrokken bij de fanclub, welke werd opgericht in 1962, en bekleedde van 1981 tot en met 2010 de functie van voorzitter.
Peter genoot zowel in de nationale als internationale Elvis-wereld veel aanzien. Hij maakte het voor veel Elvis-fans mogelijk om naar Amerika af te reizen, zowel voor als na het overlijden van Elvis, en bracht vanaf de jaren '80 veel vrienden en muzikanten van Elvis voor optredens naar Europa.
Deze meetings en concerten werden in de loop der jaren door vele tienduizenden Elvis-fans uit binnen- en buitenland bezocht.
Tevens werkte hij samen met de platenmaatschappij van Elvis aan een aantal releases rondom Elvis. Zijn jarenlange inzet om de persoon Elvis en zijn muziek levend te houden, is bijzonder en zeer groot te noemen. Mede hiervoor kreeg Peter op 10 augustus 2007 een speciaal eerbetoon in Memphis, Tennessee. Uit handen van de burgemeester ontving hij de sleutel van de stad en werd hij benoemd tot ereburger van Memphis en Shelby County. Ook in de geboorteplaats van Elvis, Tupelo, Mississippi, werd hij wegens zijn verdiensten tot ereburger benoemd.
Daarnaast had hij geregeld ontmoetingen met o.a. Priscilla Presley en andere familieleden van Elvis.
Onder leiding van Peter Haan bleef de fanclub, ook na het overlijden van Elvis, alsmaar groeien. Vandaag de dag heeft de club nog steeds ruim twee-en-een-half duizend actieve leden en behoort daarmee tot een van de grootste fanclubs in Europa.
Sinds enkele jaren heeft de vrouw van Peter, Freia Haan-Roos, het voorzitterschap op zich genomen. Het is op uitdrukkelijke wens van Peter zelf dat zij zijn werk en de fanclub zal blijven voortzetten.
Met behulp van een aantal vaste medewerkers en vrijwilligers zullen de vele Elvis-fans in Nederland te alle tijden kunnen blijven rekenen op It's Elvis Time.
Peter Haan zal op donderdag 11 januari aanstaande in besloten kring worden begraven.
Er zal die dag vanaf 13:45 uur in het Dorpshuis ĎHet Oude Wapení, Hoofdweg 70 in Blijham, nabij Groningen, een openbare herdenkingsdienst worden gehouden. De familie heeft te kennen gegeven dit verlies verder in alle rust te willen verwerken en verzoekt belangstellenden die aanwezig zijn bij de openbare herdenkingsdienst uitdrukkelijk om - indien daar niet persoonlijk voor uitgenodigd Ė niet mee te gaan naar de begraafplaats en vraagt hiervoor uw begrip.
Einde Persbericht
www.itselvistime.nl
Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Open deur!
Hacker
Zeldzaam filmpje!
Elvis juice haalt slag thuis
Ex van Lisa eist geld
Ronnie Tutt en Neil Diamond
In The Ghetto
Opendeurdagen in februari
Elvishits, ook bekend van anderen
Graceland aan de top
Elvis On Tour, Elvis in Concert
Elvis standbeeld in AustraliŽ
It's Elvis Time gaat verder!
Graceland gesloten wegens sneeuwval
Patsy Andersen aan de beterhand
Voormalig huis van Parker tegen de vlakte
Een woordje van dank
Dit jaar: viering van de Comeback show
Vanavond: volzet!
moddergevecht tussen de vrouwen
Nieuwe documentaire
Boetiek op zaterdag
Birthday Party bereikbaarheid !
Grote taart voor Elvis!
Persmededeling na overlijden
Graceland complex in top drie
Happy Birthday Elvis!
Reacties na overlijden
Elvistapes op de veiling
Ring geveild
Nare berichten
Verjaardagstaart
Gouden kerst!
Patsy Andersen in ziekenhuis
Inhoud FTD CD
Inboedel te koop van het Heartbreak hotel
Kerstwensen van EPE
The Rebirth Of The King
Bieden of niet?
Onze beste wensen!