Loanne Parker, weduwe van Elvis Presley's manager Tom Parker, eist van Tom Hanks dat hij de rol van haar echtgenoot in de nieuwe film van Baz Luhrmann op behoorlijke wijze vertolkt. Zoniet zou ze juridische stappen ondernemen. Dat noemen we nog eens een uitspraak met "rauwe kantjes". Loanne Parker is sinds de door van Parker wel in het bezit van de rechten van de naam van haar man.

Loanne Parker heeft er echter het volste vertrouwen in dat Hanks een goede prestatie zal leveren, laat ze aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten. De vrouw zou wel graag met de Amerikaanse acteur willen praten over de perceptie van haar man.
Loanne heeft schrik dat Parker zal worden afgeschilderd als een gemene man die misbruik heeft gemaakt van het talent van Presley (wat uiteraard niet helemaal een onterechte gedachte is). Zij is de tweede vrouw van Tom. Marie Francis Mott, Parker's eerste vrouw, overleed in 1986. Parker overleed in 1997.

Eerder werd al gemeld dat regisseur Luhrmann, bekend van onder meer Moulin Rouge en The Great Gatsby, voor de rol van Presley een nieuw talent wil vinden.
Bron: popculture movies