24 november 2019: 100% Elvisbeurs in Antwerpen (zaal SAC)
11 januari 2020: Elvis Birthday Dinner Show (75 €)

1/2 februari 2020: minitrip naar concert in Bonn
14-15-16 augustus 2020: minitrip naar Bad Nauheim
September 2020: Memphis, Tupelo, Nashville en New Orleans

Jaar: Maand:
Categorie:
11/08/2019, 08:04:03
THE ELVIS ALL STAR TRIBUTE
Duizenden Elvisfans zullen gisteren op de Nederlandse televisie genoten hebben van een mooie "All Star Revival Tribute Show" Elvis zelf was alom aanwezig, met mooie intro's uit de 1968 special, liedjes waarmee Elvis begon en die dan in een andere versie door een bekende Amerikaanse vedette werden overgenomen. Soms waren die vertolkingen schitterend, andere dan weer aan de matige kant, maar dat is vooral een wijze van interpretatie. 
Zonder twijfel wel steengoede vertolkingen brachten ondermeer Jennifer Lopez, Carrie Underwood en Yolanda Adams (ijzersterk!), Keith Urban en Post Malone, met uiteraard een perfecte Elvis als afsluiter (If I Can Dream) samen met verschillende andere artiesten. Waar we dan wel veel van verwachtten was John Fogerty (CCR), maar zijn matte versie van Jailhouse Rock kon ons niet echt bekoren. De show werd gepresenteerd door Blake Shelton, Steve Binder, Priscilla Presley, Lisa Marie Presley en Riley Keough (een verrassing). Spijtig dat Lisa Marie zelf haar duet met Elvis (In The Ghetto) niet vertolkte.
Een pluim voor NPO3, die de uitzending na amper 6 maanden de originele uitzending in Amerika kon regelen.
Klik hieronder om nog eens te genieten van de gospelmedley met Carrie Underwood en Yolanda Adams, met hart en ziel gebracht, betere gospel kan je niet verwachten, met "How Great Thou Art, He Touched Me en You'll Never Walk Alone".
www.youtube.com/watch
Concerten
Taal:
ARCHIEF:
The elvis all star tribute
Vanavond Elvis op TV!
Nieuwe show van Graceland
The Elvis All Star Tribute