Nieuw rekeningnummer boetiek: IBAN BE11 7310 4785 7448 - BIC KREDBEBB
Memphis - Tupelo - Nashville - New Orleans van 11 t/m 22 aug. 2022

Jaar: Maand:
Categorie:
05/02/2021
NIEUWE 3-CD SET OP KOMST
Het Memphis Recording Service label (MRS) is gekend voor releases van topkwaliteit en een perfecte afwerking.

Ook deze keer brengt deze Engelse firma een 3-CD set uit met repetitie-hoogtepunten uit één van de meest gedenkwaardige periodes van Elvis' carrière - zijn betoverende optredens in The International Hotel te Las Vegas (zomer van 1970). Deze werkelijk historische opnames, geremasterd en gerestaureerd leggen de ruwe en vroege ontwikkeling vast van songs die weken later in Las Vegas zullen worden uitgevoerd. Het begeleidende boekje van 40 pagina's bevat zeldzame foto's, genomen tijdens deze sessies. 
Zoals gebruikelijk heeft MRS kosten noch moeite gespaard bij het remasteren. Voor de eerste keer ooit hebben alle genoemde tracks reparaties en restauraties ondergaan met dezelfde technieken, gebruikt op de recente MRS releases zoals 'Made in Germany, Such a Night in Pearl Harbor'. 
Na deze CD-box verschijnt naderhand ook nog een 180g 3LP Gatefold versie.
MRS laat ons ook weten dat deze uitgave een voorbode is van een reeks releases die dit jaar nog zal uitkomen  In die serie zit ondermeer een totaal nieuw en onuitgebracht soundboardopname van het "Summer festival" uit 1970.
Deze 3-CD set zal omstreeks half maart beschikbaar zijn.
De prijs: 32,50 Euro. De tracklisting kan je reeds vinden op onze webshop (CD-Special releases)..
Bron: MRS
 


CD
Taal:
ARCHIEF:
Nieuwe release van MRS op komst
Nieuwe 3-CD set op komst