11/13 oktober: minitrip naar Luxemburg (volzet)
11 januari 2020: Elvis Birthday Dinner Show (75 Ä)

Nieuw :
  Made In Germany
  Through The Lens Of Philip Harrington
  The Compl. 50's Movie Masters (Record Store Day 2019)
  From Georgia to Florida
  Elvis in Paris
  1968 Cap
  1968Guitar Cap
  Army Cap
  Elvis Live 1969
  Elvis Live 1969 - 26/6/1969 zwarte vinyl)
  Elvis Now gele vinyl
  A Date With Elvis blue vynil
 
Bestsellers :
  Elvis Files Magazine volume 24
  What Now My Love
  Kalender 2019 Danilo 30x40cm
  Holiday Season in Vegas
  Fun In Acapulco Sessions (3CD set)
  Through The Lens Of Philip Harrington
  Strictly Elvis 2
  From Georgia to Florida

Wie was Elvis Aaron Presley?

Dit is vermoedelijk één van de vragen die nooit een compleet antwoord zullen krijgen. Er bestaat nochtans voldoende informatie over Elvis. Niemand uit de muziekgeschiedenis werd zo uitvoerig beschreven en gefotografeerd dan Elvis. Hoe ga je echter zijn charisma beschrijven? Welke superlatieven gebruik je om zijn muziek te verwoorden? Hoe kan je zijn ontelbare successen en miljoenenhits uitleggen? Op welke wijze kan je zijn populariteit voor en na zijn onfortuinlijke dood omschrijven? Wie wat in de man omging tijdens zijn succesperiode en tijdens de laatste levensjaren? Welke foto moet je kiezen van de man die zo veel gezichtsuitdrukkingen had? Met volgende levensgeschiedenis in een notendop hopen we dat U een goed beeld krijgt van de succeszanger, de acteur, maar vooral ook de man achter de legende. Er is maar één Elvis Aaron Presley!

Essentials

De essenti√ęle Elvis-Presley CD collectie!
Wanneer u in het bezit bent van de onderstaande titels krijgt U een totaalbeeld van de meeste Presley-songs die legaal verschenen zijn. Er werd geen rekening gehouden met alternatieve takes, noch met de CD "The Million Dollar Quartet", waar slechts fragmenten van songs op voorkomen.

Omwille van praktische redenen hebben we alléén de titels van de CD's vermeld. Catalogusnummers en richtprijzen durven in de loop van de tijd al eens wijzigen;

Elvis-Complete

De lijst werd opgesteld met de bedoeling een zo compleet mogelijke collectie van Presley op te stellen op de goedkoopst mogelijke wijze. Deze stelregel geldt alléén als U nog geen enkele CD van Presley bezit.

Indien U reeds in het bezit bent van een aantal CD's kan U natuurlijk ook deze leidraad volgen, al is dit dan niet altijd de meest goedkope wijze.