7/8 oktober 2017: minitrip naar Luxemburg met concert in Mondorf
13 januari 2018: Elvis Presley Birthday Dinner Show
Nieuw :
  His Songs Of Praise volume 2
  Dream Int. kalender 2018 (officieel)
  1956: The Complete Recordings
  Start Spreading The News
  Roustabout
  Too Much Monkey Business
  Strictly Elvis
  A Boy From Tupelo
  Elvis Files Magazine volume 20
  Kalender 2018 Danilo
  40th anniversary best of singles
  Encore Performance VI
 
Bestsellers :
  Elvis in Atlanta
  His Songs Of Praise volume 2
  Elvis Files Magazine volume 19
  One Night in Toronto
  Platinum
  Kalender 2018 Danilo
  Elvis Files Magazine volume 20
  Dream Int. kalender 2018 (officieel)

Wie was Elvis Aaron Presley?

Dit is vermoedelijk één van de vragen die nooit een compleet antwoord zullen krijgen. Er bestaat nochtans voldoende informatie over Elvis. Niemand uit de muziekgeschiedenis werd zo uitvoerig beschreven en gefotografeerd dan Elvis. Hoe ga je echter zijn charisma beschrijven? Welke superlatieven gebruik je om zijn muziek te verwoorden? Hoe kan je zijn ontelbare successen en miljoenenhits uitleggen? Op welke wijze kan je zijn populariteit voor en na zijn onfortuinlijke dood omschrijven? Wie wat in de man omging tijdens zijn succesperiode en tijdens de laatste levensjaren? Welke foto moet je kiezen van de man die zo veel gezichtsuitdrukkingen had? Met volgende levensgeschiedenis in een notendop hopen we dat U een goed beeld krijgt van de succeszanger, de acteur, maar vooral ook de man achter de legende. Er is maar één Elvis Aaron Presley!

Essentials

De essentiële Elvis-Presley CD collectie!
Wanneer u in het bezit bent van de onderstaande titels krijgt U een totaalbeeld van de meeste Presley-songs die legaal verschenen zijn. Er werd geen rekening gehouden met alternatieve takes, noch met de CD "The Million Dollar Quartet", waar slechts fragmenten van songs op voorkomen.

Omwille van praktische redenen hebben we alléén de titels van de CD's vermeld. Catalogusnummers en richtprijzen durven in de loop van de tijd al eens wijzigen;

Elvis-Complete

De lijst werd opgesteld met de bedoeling een zo compleet mogelijke collectie van Presley op te stellen op de goedkoopst mogelijke wijze. Deze stelregel geldt alléén als U nog geen enkele CD van Presley bezit.

Indien U reeds in het bezit bent van een aantal CD's kan U natuurlijk ook deze leidraad volgen, al is dit dan niet altijd de meest goedkope wijze.