Elvis Birthday Party met Peter Ryan te Beveren 6 januari 2024
Elvis Tentoonstelling te Londen op 3 februari 2024
Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)

Jaar: Maand:
Categorie:
03/11/2023
MUZIEKSPECIAL OP GRACELAND
Riley Keough kondigt aan: 
NBC brengt de nalatenschap van Elvis Presley en de geest van de feestdagen samen in een nieuwe live muziekspecial, "Christmas at Graceland".
De special wordt uitgezonden op woensdag 29 november om 22.00 uur via NBC/USA. Kijkers worden meegenomen naar het historische landgoed Graceland, Elvis' geliefde thuis dat door miljoenen fans over de hele wereld is bezocht. "Christmas at Graceland" is de eerste live muzikale televisiespecial in zijn soort op het landgoed.
"Christmas at Graceland" toont de grootste sterren uit de muziekwereld die de King of Rock 'n' Roll, zijn muziek en zijn favoriete tijd van het jaar vieren in een ongekende kerstspecial live vanuit zijn iconische huis, Graceland. Deelnemende artiesten worden later bekendgemaakt.
"Mijn familie en ik zijn verheugd om de deuren naar Graceland te openen in deze unieke special," zegt uitvoerend producent Riley Keough. "Met intieme muzikale optredens die ge´nspireerd zijn op de geliefde kerstmissen van mijn grootvader Elvis in Memphis, worden kijkers uitgenodigd om de magie van Kerstmis op Graceland zelf te ervaren." 
Research: Lorenzo
Foto: Henri Habelitz/NBC
Concerten
Taal:
ARCHIEF:
Muziekspecial op Graceland