Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
Londen - Elvis Hologram Show november 2024
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
03/02/2024
NIEUWE MRS UITGAVEN OP VINYL EN CD

Memphis Recording Service (MRS) komt weer met twee nieuwe uitgaven: “Welcome Home Elvis” en “Follow That Dream”. Beide bestaande uit een 7" gatefold 45-toerenplaat vinyl EP-single samen met een CD-EP-single in een hoes. De vinyl-singels worden uitgebracht in zowel zwart als clear vinyl.
De single "Welcome Home Elvis" is ook apart te verkijgen op CD-single.

Elvis Presley & Frank Sinatra - Welcome Home Elvis
Gedurende zijn carrière voerde Elvis slechts één live duet uit met een andere artiest - in dit geval Frank Sinatra, een ander groot icoon van zijn tijd dat werd opgenomen op 26 maart 1960 in Miami. De show zelf, 'The Frank Sinatra Timex Show', werd uitgezonden op 12 mei 1960. Deze historische opname, afkomstig van een recent ontdekt origineel acetaat, is zorgvuldig ge-remastered en wordt hier gepresenteerd in de beste kwaliteit ooit.
Follow That Dream
Voor de allereerste keer zijn de mastertracks van de Elvis film Follow That Dream (1961) nu beschikbaar in living stereo en zijn ze gemixt naar de opnames die oorspronkelijk bedoeld waren. Ten tijde van de studiosessie gingen de cruciale stereomasters verloren, waardoor er vervolgens alleen monoversies zijn uitgebracht.

Releasedatum = maart.
Vanaf nu te bestellen via onze webshop.


Boetiek
Taal:
ARCHIEF:
Lake Tahoe van MRS geleverd
Record Store Days uitgaven uit Frankrijk
Nieuw van FTD
Vanaf nu in voorraad
Nieuwe MRS uitgaven op vinyl en CD
Nieuwe uitgave van FTD: Stateline Sahara 1974