Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025
Birthday Party Hotel Van der Valk Beveren 18 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
18/05/2023
MOOIE VERSIE
JOHNNY B. GOODE" (met gitaarintroductie van James Burton)
De audio is afkomstig van de enige bekende sounddesk-opname van het concert te Las Vegas op 2 september 1970 (Midnight Show).
De "That's The Way It Is" MGM filmploegen waren toen al weg en Elvis was zeer ontspannen en maakte grapjes met het publiek, het was een prachtige show vol electriciteit zonder de spanning van het optreden voor de camera's.
"JOHNNY B. GOODE" werd geschreven en opgenomen in 1958 door Chuck Berry. Uitgebracht als een single, piekte het op nummer twee in het Billboard magazine.
"JOHNNY B. GOODE" wordt beschouwd als één van de meest herkenbare liedjes in de geschiedenis van de populaire muziek. Het wordt gecrediteerd als "de eerste rock & roll hit over rock & roll sterrendom" en is door vele andere artiesten opgenomen. Elvis nam het nummer nooit op in de studio, maar bracht er hulde aan tijdens zijn comeback op het podium van 1969 tot 1977 en gebruikte het als opwarmnummer tijdens vele repetitie 'jam' sessies.
"JOHNNY B. GOODE" werd helemaal niet op film vastgelegd tijdens "That's The Way It Is", wat deze beelden uniek maakt, geniet ervan.
Bron: Hotshots Elvis Team / dank aan Lorenzo

https://fb.watch/kyhIoMKohu/

Retro
Taal:
ARCHIEF:
Bill Baize, ook een kindervriend
Mooie versie
Intieme ogenblikken tijdens Loving You
Retro
Schitterende shots!
Een brief van 60 jaar geleden