11/13 oktober: minitrip naar Luxemburg (volzet)
11 januari 2020: Elvis Birthday Dinner Show (75 Ä)

Jaar: Maand:
Categorie:
01/05/2019, 14:16:30
THE ELVIS CONCERT

The Elvis Concert - Live uit de USA !
Het Elvis concert waaraan ieder jaar oud-bandleden van Elvis Presley meewerken komt naar Nederland en BelgiŽ. In BelgiŽ is het concert te zien op 6 mei in Schouwburg Kortrijk en op 14 mei in Concertgebouw Brugge.

In april/mei dit jaar is Jim Murray - The Imperials van de partij alsmede Elvis 1970 drummer Bob Lanning. Bob was de drummer tijdens het 1e Vegas seizoen in 1970 en de legendarische shows in het Houston Astrodome waar Elvis een bezoekersrecord vestigde. Het is ook Bob Lanning die je hoort op o.a. het album 'Elvis On Stage' en de hit 'The Wonder Of You'. The Imperials werkten met Elvis in de studio en on stage - o.a. aan het met een grammy bekroonde 'How Great Thou Art' en 'He Touched Me'. Ook werkte Jim Murray mee aan het album 'Where No One Stands Alone' uit 2018.

The Elvis Concert heeft afgelopen jaren samengewerkt met vele bekende namen. O.a. The Sweet Inspirations, Bobby Wood (Elvis '69 band), Duke Bardwell (Elvis' bassist 74-75), DJ Fontana (Elvis 1e drummer), Eddie Graham (Elvis' percussionist), en vele anderen. Bijna ieder jaar zijn er weer andere oud-bandleden die hun medewerking verlenen wat The Elvis Concert weer tot een nieuwe belevenis maakt.

Bij The Elvis Concert gaat het om de muziek van Elvis Presley. De nummers worden zo authentiek mogelijk gebracht door de band bestaande uit oud-bandleden en andere topmuzikanten. Zang is in handen van Dwight Icenhower. The Elvis Concert is geen imitatieconcert immers was er maar 1 Elvis en die is niet te evenaren, daarom geen Elvis verkleedpartijen maar puur entertainment en een bijzondere viering van de prachtige muziek van Elvis Presley - de grootste artiest allertijden!

Na ieder concert is er een meet & greet!

Tickets:

Kortrijk https://apps.ticketmatic.com/widgets/uik/addtickets?event=413699939328&fbclid=IwAR05p0q1gjf1VuPJ5XZx8Ng-SGwjjDPTZ1seQPy_CrYkElXIaQB-GGhcKpk#!/addtickets

Brugge http://www.ticketsbrugge.be/nl/the-elvis-concert---2019-4?fbclid=IwAR1SFeI31UMI6rr0QqtddMNPmASe1a-QNaJgbYXqF3TBpG4Vew6-auDrHE0

Wij zullen aanwezig zijn met een club/infostand.
Kom gerust eens langs.

 
Concerten
Taal:
ARCHIEF:
Birthday Party met Nicola Congiu
James Burton tekent contract met Graceland
one night of Elvis te Antwerpen en Oostende
Gisteren: Concert in Brugge
Concert in Brugge
Elvis Presley Society in Kortrijk
Tom Jones en Elvis
The Elvis Concert