9/10/11 oktober 2020: minitrip naar Luxemburg
Memphis, Tupelo, Nashville en New Orleans
gewijzigde data:
13 mei t/m 24 mei 2021

Jaar: Maand:
Categorie:
12/01/2020
ELVIS BIRTHDAY PARTY WEDEROM EEN SCHOT IN DE ROOS
Gisterenavond was het weer onze jaarlijkse Elvis Birthday Party. 174 genodigden zagen, proefden en hoorden dat het meer dan goed was.
Eerst kwam er een glaasje cava met een amuse, gevold door een live-cooking buffet van meer dan 2 uur, dranken inbegrepen. Iedereen was laaiend enthousiast over het buffet. Omstreeks 21.30 u werd de taart (1 meter op 2,20 meter) binnengereden en ook hier niets dan lof voor onze huisbakker "het Dessertje". Onze tombola was een schot in de roos met als klapper een gitaar aangekocht te Tupelo vanwaar Elvis zijn 1ste gitaar kwam. Omstreeks 22.30 u was het aan onze sympathieke Italiaanse zanger "Nicola Congiu" om alle gasten tot op de dansvloer te loodsen. Prachtige stem en voor het nummer "You Don't Have To Say You Love Me" in zowel het Engels als Italiaans gezongen werd door iedereen gesmaakt. Als afsluiter omstreeks 0.30 u bracht hij "If I Can Dream" om alzo deze prachtige avond af te sluiten. Iedereen was het roerend eens, deze locatie en Nicola is voor herhaling vatbaar en door velen al terug aangevraagd voor één van de komende jaren. Wait and see! 


Foto's (met dank aan Guy, Dominiek, Evelyn & Tommy) bovenste rij v.l.n.r. : winnaar hoofdprijs gitaar = Josiane Claeys, originele petening Betty Harper = Marnix Vanneste, gesigneerde originele foto van Ed Bonja = Rita Swerts. Onderste rij v.l.n.r. de immense taart, volle dansvloer, Nicola Congiu.
Concerten
Taal:
ARCHIEF:
Shows in Amerika afgezegd
Elvis Birthday Party wederom een schot in de roos
Concert te Bonn geannuleerd
Elvis in Symphony 85 door Steve Ryckier