Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025
Birthday Party Hotel Van der Valk Beveren 18 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
04/06/2024
RILEY ONTHULT HAAR BOEK
Riley Keough, de kleindochter van Elvis maakte zojuist de synopsis en de cover bekend van het boek over Lisa Marie dat verschijnt op 15 oktober van dit jaar. Het boek bevat 272 bladzijden en komt het eerst uit in een hardback versie.
De tekst gaat als volgt: 

Geboren uit een Amerikaanse mythe en opgegroeid in de wildernis van Graceland, vertelt Lisa Marie Presley voor het eerst haar hele verhaal in deze rauwe, meeslepende, unieke memoires die trouw zijn aangevuld door haar dochter, Riley Keough.  
In 2022 vroeg Lisa Marie Presley haar dochter haar langverwachte memoires eindelijk af te maken.
 Een maand later overleed Lisa Marie en de wereld zou nooit haar verhaal in haar eigen woorden kennen, nooit de gepassioneerde, vrolijke, zorgzame en gecompliceerde vrouw waar Riley van hield en om rouwde.
 Riley pakte de banden die haar moeder voor het boek had opgenomen en luisterde hoe Lisa Marie verhaal na verhaal vertelde over het in elkaar slaan van golfkarretjes in de tuinen van Graceland, over de onvoorwaardelijke liefde die ze van haar vader voelde, over het samenzijn, met z'n tweeŽn. Over gillend uit de badkamer gesleurd worden toen ze naar zijn lichaam op de vloer rende.  Over wonen in Los Angeles met haar moeder, school na school gestuurd worden, er altijd uitgeschopt worden, altijd in de problemen zitten.  Over haar unieke, levenslange relatie met Danny Keough, over getrouwd zijn met Michael Jackson, wat ze gemeen hadden. Over moederschap. Over diepe verslaving. Over altijd aanwezig verdriet. Riley wist dat ze haar moeders wens moest vervullen om deze herinneringen, gloeiend en pijnlijk, aan de wereld te openbaren.
Bron: Riley Keough/Graceland
Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Sweet Caroline
Blauwe schoenen verkocht
30#1 Hits
Step on my Blue Suede Shoes
74-jarige Linda poseert
Elvis in Chocolade
Elvis Triumph motorfiets nu te bestellen
Elvis op satellietzender Paramount
Herstellingswerken in de Meditation Garden
Morgen Elvis beurs te Antwerpen
Nog een hologram show?
Mark James overleden
Vaderdag
Kurt Russel in originele Elvis jumpsuit
Elvis driemaal in de hitlijsten
Lisa's laatste wens
Veiling ten einde
Nieuwe bomen op Graceland
Huisje te koop
Riley onthult haar boek
Was deze van Elvis?
De saga gaat voort
Miss Tennessee te Graceland