Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025
Birthday Party Hotel Van der Valk Beveren 18 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
09/06/2024
ELVIS DRIEMAAL IN DE HITLIJSTEN
Elvis Presley was in zijn tijd de koning van de hitlijsten. Bijna een halve eeuw na zijn dood regeert de rocker niet meer zoals vroeger, maar hij vindt nog steeds een manier om niet op één of twee lijsten te komen, maar op elke lijst waar zijn muziek te vinden is.
Deze week staat Presley in drie Billboard-hitlijsten. Hij verovert een plekje op al deze hitparades met dezelfde collectie, die de populairste greatest hits-set van de productieve muzikant in tijden is gebleken. Deze lijst is Elv1s: 30 #1 Hits.
In de afgelopen week verkocht Elv1s: 30 #1 Hits 8.813 eenheden. Dat aantal komt van Luminate, het bedrijf dat alle consumptiegegevens in de V.S. verzamelt en aan Billboard levert.
Die kleine toename in consumptie ten opzichte van de week ervoor was genoeg om Elvis hoger in de Billboard 200 te krijgen. Op de lijst van meest verkochte albums in de V.S. springt Presley's compilatie van nr. 177 naar nr. 169.
Op andere specifieke lijsten gaat de titel er nog steeds op vooruit, maar slechts met een paar plaatsen. Deze week stijgt Elv1s: 30 #1 Hits op de nieuwste editie van de Top Rock & Alternative Albums van nummer 45 naar nummer 42.
Op de lijst van Top Country Albums staat Elv1s: 30 #1 Hits hoger, hoewel de stijging veel minder groot is. Presley belandt op nummer 31 van de ranglijst van countryalbums in de V.S. 
Bron: Forbes 
Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Sweet Caroline
Blauwe schoenen verkocht
30#1 Hits
Step on my Blue Suede Shoes
74-jarige Linda poseert
Elvis in Chocolade
Elvis Triumph motorfiets nu te bestellen
Elvis op satellietzender Paramount
Herstellingswerken in de Meditation Garden
Morgen Elvis beurs te Antwerpen
Nog een hologram show?
Mark James overleden
Vaderdag
Kurt Russel in originele Elvis jumpsuit
Elvis driemaal in de hitlijsten
Lisa's laatste wens
Veiling ten einde
Nieuwe bomen op Graceland
Huisje te koop
Riley onthult haar boek
Was deze van Elvis?
De saga gaat voort
Miss Tennessee te Graceland