4 juli 2020: Zomerdiner + concert in Gosselies (Charleroi)
14-15-16 augustus 2020: minitrip naar Bad Nauheim
September 2020: Memphis, Tupelo, Nashville en New Orleans

Jaar: Maand:
Categorie:
15/07/2019, 10:55:17
GER RIJFF OVERLEDEN
We vernemen zojuist het overlijden van onze goede vriend (sinds de 60's) van Ger Rijff, voormalig voorzitter van de Nederlandse fanclub It's Elvis Time. Ger was tevens uitgever van een twintigtal Elvis boeken, waaronder verschillende in samenwerking met Alfred Wertheimer. Hij was  een talentvolle tekenaar en maakte vele strips en cartoons, eentje hiervan naast deze tekst.
Ger was een verwoed verzamelaar van alles wat met rock 'n' roll en rockabilly te maken had en een Elvisfan van het eerste uur. Hij overleed op zaterdag, geheel onverwacht. Ger werd geboren in december 1951.
Bron: dank aan Lorenzo

Op onderstaande foto uit 1982 staan  Hubert en Ger Rijff nog broederlijk naast elkaar (uiterst rechts bovenaan). De foto dateert uit 1982, genomen te Brussel tijdens een vergadering van de toenmalige voorzitters van Europese fanclubs.  Daar werd het idee geopperd om een label in het leven te roepen voor de verzamelaars, wat enkele jaren later Follow That Dream zou worden.


Van links naar rechts: Jean Marc Gargiulo, David Wade, Todd Slaughter, Pal Granlund, Jenny Haan, Peter Haan, Ernst Jorgensen, Helmut Radermacher, Françoise Verheughe, Louis Keysers, Hubert, Ger Rijff et Francine Conrardy.

Overleden
Taal:
ARCHIEF:
Darlene Tompkins overleden
Ger Rijff overleden