24 november 2019: 100% Elvisbeurs in Antwerpen (zaal SAC)
11 januari 2020: Elvis Birthday Dinner Show (75 €)

1/2 februari 2020: minitrip naar concert in Bonn
14-15-16 augustus 2020: minitrip naar Bad Nauheim
September 2020: Memphis, Tupelo, Nashville en New Orleans

Jaar: Maand:
Categorie:
02/08/2019, 21:01:54
THE ELVIS ALL STAR TRIBUTE
Op zaterdag 10 augustus wijdt de Nederlandse TV-zender NPO 3 te 22.10 uur een speciaal  eerbetoon aan Elvis Presley, de King of Rock 'n' Roll, uit. Op 3  december 2018 was het vijftig jaar geleden dat Elvis zijn comeback  maakte met een optreden op NBC, gekend ondfer de naam: Comeback Special. Dit werd gevierd met een  speciaal concert. "The Elvis All-Star Tribute"

Het concert heeft de naam The Elvis All-Star Tribute gekregen, en het doet zijn naam eer aan: grote namen als Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Shawn Mendes, John Legend en Carrie Underwood zingen nieuwe versies van het spektakel dat de King zijn kijkers vijftig jaar geleden op die onvergetelijke avond bracht. Want het belang van zijn comeback-concert mag niet onderschat worden: hij vestigde er definitief zijn heerschappij over de muziekwereld mee.

De rij met hits is oneindig, en er zullen er ook een aantal van ten gehore worden gebracht: 'That's All Right', 'Heartbreak Hotel', 'Don't Be Cruel', 'Hound Dog', 'Love Me Tender', 'All Shook Up', 'Jailhouse Rock', 'Can't Help Falling in Love'... zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Bron: TV Gids/NPO


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NPO 3 zendt eerbetoon aan Elvis Presley uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Concerten
Taal:
ARCHIEF:
The elvis all star tribute
Vanavond Elvis op TV!
Nieuwe show van Graceland
The Elvis All Star Tribute