Memphis, Tupelo, Nashville, New Orleans: 13 mei t/m 24 mei 2021
Nieuw rekeningnummer boetiek: IBAN BE11 7310 4785 7448 - BIC KREDBEBB
Nieuw emailadres = 
elvispresleysociety@outlook.be
Jaar: Maand:
Categorie:
01/08/2020
NOG TWIJFELS?
That's The Way It Is - 50th Anniversary Edition (FTD)
Nooit was een "Follow That Dream release" zo hoog geprijsd, en enkel in de beginperiode van dit label (1998) was de interesse nog groter, maar dan spreken we over een release van amper 20 €.
199 € is wel een klein beetje duurder, maar de interesse blijft enorm.  Onze prijs is wellicht de goedkoopste van gans de wereld, dat getuigt de bestellingen die we binnenkrijgen uit Canada, Amerika en Japan. Ook komen nog dagelijks orders binnen van Elvisfans die we niet eens kennen en die niet tot onze normale klantenkring behoren, dit vooral uit Nederland.
Dat is fijn om te ervaren, want onze prijsstelling is eerlijk en normaal. Grof geld verdienen op de kosten van onze trouwe Elvisvrienden, daar doen we niet aan mee!

Goed nieuws was er deze morgen te rapen van het thuisfront van Follow That Dream Records: Noorwegen (Pal Granlund), Denemarken (Ernst Jorgensen) en Roger Semon (Engeland). De druk van het boek is klaar, de verpakking kan van start gaan alsook de verzending naar het verdeelcentrum. Zo te horen zit er dus geen vertraging op de release. Maandag volgt nog een laatste check ter goedkeuring.

Heb je inmiddels je voorbestelling al geplaatst?  Mooi zo, dan ben je zeker van je exemplaar. Deed je het nog niet? Dan horen we graag van je voor het einde van dit weekend.

Klik hier en bestel meteen je exemplaarBoetiek
Taal:
ARCHIEF:
Nog twijfels?