Memphis, Tupelo, Nashville, New Orleans: 13 mei t/m 24 mei 2021
Nieuw rekeningnummer boetiek: IBAN BE11 7310 4785 7448 - BIC KREDBEBB
Nieuw emailadres = 
elvispresleysociety@outlook.be
Jaar: Maand:
Categorie:
15/09/2020
VOORMALIG PRESLEYHUIS VERKOCHT
Een historisch herenhuis met zeven slaapkamers in Los Angeles dat Elvis Presley in het begin van de jaren zeventig bezat, werd voor bijna 30 miljoen dollar verkocht.

Het herenhuis uit 1930 op Monovale Drive in Holmby Hills sloot twee weken geleden voor $20 miljoen, een nabijgelegen perceel bracht nog eens $9,3 miljoen op. Dat werd bevestigd door het agentschap Hilton & Hyland. De details moeten nog worden geregistreerd, maar de kopers zijn naar verluidt Ryan Hekmat en Jasmin Larian, eigenaar van kledingmerk Cult Gaia en dochter van de miljardair die de L.O.L. poppen oprichtte. 
Het grote landgoed was het laatste huis dat de "King of Rock 'n' Roll" deelde met zijn jonge vrouw, Priscilla Presley, en hun dochter, Lisa Marie, voordat het paar scheidde in 1973,
Het landgoed heeft ontelbare renovaties en toevoegingen ondergaan in de loop van de decennia die het een beetje een architectonische mengelmoes hebben gemaakt. Het hoofdgebouw draagt een faux-Tudor-stijl gevel die niet origineel is voor het huis, terwijl het zusterpakket een koivisvijver met een traditioneel Japans theehuis bevat.
De Presleys bezaten het hoofdhuis voordat het zijn houtskelet gezicht- toen meer leek op de "New England koloniale stijl  die de oorspronkelijke architect bedoelde.
Bron: Hilton & Hyland
Taal:
ARCHIEF:
Voormalig Presleyhuis verkocht