Rekeningnummer boetiek: BE11 7310 4785 7448 - BIC KREDBEBB
Elvis Birthday Party 8 januari 2022
Memphis - Tupelo - Nashville - New Orleans 11 t/m 22 aug. 2022

Jaar: Maand:
Categorie:
07/11/2020
GRAPPEN EN GROLLEN VAN ELVIS
Een leuk verhaal van James Burton:

James Burton: Elvis was steeds bezig om met iedereen grappen uit te halen maar zelf vond hij het niet steeds even leuk wanneer hij het doelwit was van een voor hem bedoelde grap.
Op het podium was Elvis steeds 'overal' aanwezig. Wij als 'the band' dienden hem muzikaal te volgen en altijd even aandachtig te blijven. We konden het ons niet veroorloven om even niet op te letten omdat we nooit wisten welke songs hij wilde vertolken.
Op een dag had één van jongens het lumineuze idee om enkele knikkers op het podium te rollen,  dus wanneer Elvis zou opkomen, zou  hij al de knikkers dienen te ontwijken, eigenlijk best gevaarlijk.
Elvis kreeg een vermoeden wie de mogelijke dader was: de dirigent, Joe Guercio - Het was een nacht of twee later, nadat Joe van zijn werk kwam. Zodra hij in bed lag, ging de deurbel. Hij stond op en liep naar de voordeur, het was een semi-vrachtwagen. De chauffeur staat voor de deur en zegt: "Ik heb een bestelling voor meneer Joe Guercio." Joe zei: "Ja, laat het hier bij de trap aan de voorkant staan, ik maak het morgenochtend wel open.
Joe sloot de deur en ging verder slapen. Wanneer hij de volgende ochtend wakker werd, ging hij zijn krant ophalen en daar lagen ze.... duizenden knikkers aan de voordeur.  Onvoorstelbaar was het!
Bron: dank aan Lorenzo
Foto: James Burton tijdens de soundcheck van een concert in het Casino te Knokke in 2001 tijdens de 40e verjaardag van onze Society.
Retro
Taal:
ARCHIEF:
Elvis kocht de Lisa Marie in 1975
Grappen en grollen van Elvis