Nieuw rekeningnummer boetiek: IBAN BE11 7310 4785 7448 - BIC KREDBEBB
Memphis - Tupelo - Nashville - New Orleans van 11 t/m 22 aug. 2022

Jaar: Maand:
Categorie:
26/02/2021
WELCOME HOME ELVIS!

Welcome Home Elvis!
Luxe Box Set van het Memphis Mansion Label
Inclusief:
2 x 12″ vinyl
1 x 10″ vinyl
Boekje
Poster
en meer...
Voor de eerste keer ooit, hoor je de show in een volledig superieure geluidskwaliteit!
We garanderen je dat je deze show nog NOOIT op deze manier hebt gehoord!
Nu te bestellen via onze webshop.

Boetiek
26/02/2021
HANDWERK
Nu we haast 365 dagen geplaagd zitten met een hardnekkig virus die onze ganse levenswandel grondig overhoop heeft gehaald merken we dat vele mensen op zoek zijn gegaan naar een hobby. Velen gaan wandelen, fietsen of leren gitaar spelen. Fietsen en gitaren vliegen bij wijze van spreken de deur uit. Covid19 is dan toch goed voor sommige sectoren.
Elvisfans moeten niet op zoek gaan, ze hebben hun idool, zijn muziek en films en een grote verzameling. Toch hebben sommigen een erg leuke bezigheid gevonden: Diamond Painting. Je kan alle informatie vinden via volgende website:
www.diamondpainting
dank aan: Ria Boodts
Actualiteit
25/02/2021
EEN UNIEK STUK VOOR UW VERZAMELING!
Een unieke kans om een "echte gouden plaat" in huis te halen! 
Deze LP "On Stage" werd door RCA te Los Angeles in 1977 aan Elvis aangeboden ter gelegenheid van de verkoop van 500.000 exemplaren. De 1970 editie wed geperst met een oranje label, later kwam er ook een geel label en soms ook dit zwarte met het hondje "nipper".
De kader heeft een tijdje in de kantoren van het platenlabel gehangen, het wordt hierdoor ook een "In House" award genoemd.
Wie interesse heeft, gelieve ons een mailtje te zenden (geen telefoon). Het is geen goedkoop item, maar zijn prijs zeker waard, en het kan alleen maar in waarde stijgen.
De LP verscheen in juni 1970. De kader meet 55 x 45 cm.

e-mail naar: ueps@skynet.be
Actualiteit
24/02/2021
RECORD STORE DAY 2021
Het franse LMLR label maakte een release bekend voor Record Store Day 2021; een picture-disc langspeelplaat met als titel "Elvis Sings The Mad Performer". Dat was de bijnaam die Elvis gaf aan Ben Weisman, die verantwoordelijk was voor 57 songs. Verder komt er ook een dubbele vinyl "Cafe' Europa En Uniforme" ('G.I. Blues'), die beschikbaar wordt in diverse kleurtjes.   Er wordt ook een release verwacht van het MRS label en hopelijk komt dit jaar ook RCA met iets leuks.
Bron: LMLR / Parijs
 
Actualiteit
24/02/2021
KOOPJE
Vanaf vandaag staan onze laatste kalenders van 2021 aan 50 % korting. 
Haast je, want op = op. 
Verzendingskosten zijn 6,50 €.
Je kan hem ook afhalen in Lennik mits telefonische afspraak en met mondmasker. Handgel staat ter beschikking.
Boetiek
24/02/2021
HERUITGAVE VAN 1968 BOEK
Het boek van de hand van Steve Binder, dat enkele jaren geleden verscheen over de 1968 Special  wordt begin 2022 terug in omloop gebracht. 
Thunder Bay Press kondigde de heruitgave aan van Steve Binder's 192 pagina's tellende  boek "Elvis '68 Comeback - The Story Behind The Special" met een voorwoord van Baz Luhrmann. 
Hopelijk houdt de uitgever rekening met de kleine foutjes die door de attente Elvisfan snel werden opgemerkt: Op één bladzijde plaatste Steve Binder foto's van platenhoezen die hij in 1968 zou hebben aangekocht om zich voor te bereiden op de TV-show.  Alleen stonden er langspeelplaten tussen die pas in de seventies verschenen. Een lapsus dus!
We hebben Steve hiervan op de hoogte gebracht.
Bron: Elvis Day by Day / Elvis Presley Society

Actualiteit
23/02/2021
PAKKET MET NEDERLANDSTALIGE ELVIS BOEKEN
We hebben 1 pakket met 6 Nederlandstalige boeken. Van enkele is het het laatste exemplaar. Snel zijn is dus de boodschap.
Totaalprijs = 103,00 € maar nu aan 85 € + gratis sticker en 3 postkaarten.
Titels: Elvis The King - Elvis in Nederland - On the road with Elvis - De getekende biografie - Elvis dichtbij - Het verhaal van zijn leven
Bellen of mailen naar Tommy op het nummer 0486/802457 of via tommyeps@outlook.be


Boeken
23/02/2021
ROCK COVERS
Rock On
De belangrijkste platenhoezen uit de rockgeschiedenis
Album art is onuitwisbaar verbonden met ons collectief muzikaal geheugen; als je aan je favoriete albums denkt, stel je je de hoezen voor. Veel fotografen, illustratoren en art directors zijn beroemdheden geworden door hun album artworks-de beste voorbeelden hiervan zullen de geschiedenis ingaan als vaste waarden in de populaire cultuur.
Als eerbetoon aan deze kunstvorm, brengt Rock Covers je een compilatie van meer dan 750 opmerkelijke album covers, van legendarische tot zeldzame platen releases. Artiesten als Elvis Presley, The Beatles, The Sex Pistols, Pink Floyd, The Cure, Iron Maiden, en Sonic Youth zijn samengebracht om de cover art te vieren die hun albums en hun cultstatus definieerde. Elke cover gaat vergezeld van een factsheet met vermelding van de art director, fotograaf of illustrator, jaar, label, en meer, terwijl bijna 250 platen die bijzondere keerpunten markeerden voor een band, een artiest, of het muziekgenre, worden uitgelicht met korte beschrijvingen.
Rock Covers (Taschen)
40th Anniversary Edition - € 20 - hardcover - 15,6 x 21,7cm - 512 blz

Actualiteit
22/02/2021
ELVIS EXPRESS N° 41
Het is het eind van de maand februari en dan verwacht elk trouw lid van onze Society natuurlijk Elvis Express n° 41 in de brievenbus.

Dat is nu dus zeker niet anders, het blad is vandaag gepost en zal met een beetje geluk morgen netjes door de postbode afgeleverd worden.

Nog geen lid? Doe het dan vandaag en ontvang 4 x per jaar Elvis Express voor 16 € (België) of 19 € (buitenland).
 
Actualiteit
22/02/2021
ZELDZAAM
Het lijdt helemaal geen twijfel, Elvis is wellicht de meest gefotografeerde zanger aller tijden. Hoe vermoeiend dit soms geweest is, Elvis is steeds goed gehumeurd!
Deze foto werd genomen aan de receptie van het Sahara Hotel te Las Vegas op zondag 24 juli 1960. Elvis zal die avond een concert bijwonen van Bobby Darin. Hij zal nadien van Las Vegas naar Hollywood vertrekken voor de opnames van Flaming Star.


Retro
22/02/2021
TERUG IN DE ELVISBOETIEK
Deze afdruk van een schilderij van de hand van Beverly Lee uit 1977 prijkte in het museum van Jimmy Velvet te Nashville van 1978 tot 1987.
Het is gedrukt op hoogwaardig kwaliteitspapier en meet 45x55cm.
Een enig stuk voor uw Elvismuur aan de halve prijs (100€ in 1978).
Raadpleeg onze website: foto's
 
Boetiek
22/02/2021
NIEUWE RELEASE VAN MRS OP KOMST
Eind van deze week start de firma MRS met de verzending van hun nieuw product: Elvis, Summer Festival, The Rehearsals. 
Indien je alsnog twijfels zou hebben om deze set aan te kopen, surf eens naar onze webshop en klik op het artikel (ook te vinden bij: CD-Special releases). Je kan daar de volledige tracklisting terugvinden.
Deze 3-CD set wordt geleverd met een prachtig boekje van 40 bladzijden, piekfijn verzorgd zoals we altijd al van MRS gewoon zijn.
Bestel vandaag nog uw exemplaar!CD
21/02/2021
ELVIS' OUDERS OP DE SET VAN LOVING YOU
21 en 22 februari 1957: Elvis' ouders Gladys en Vernon Presley bezochten hun zoon op de set van "Loving You". Ze verschenen zelfs als figuranten in de scène waar Elvis "Loving You" en "Got a Lot O' Livin' to Do" zingt voor een publiek. Ze zijn duidelijk in de film te zien, zittend op het gangpad, terwijl Gladys enthousiast meeklapt op de beat. Er wordt gezegd dat Elvis de film nooit meer heeft willen bekijken na de dood van zijn moeder. 
Foto's: 1) Elvis, Gladys en Vernon backstage 2) Elvis groet zijn ouders in het publiek.

Retro
20/02/2021
TERRY ALDEN AAN DE PIANO
20 februari 1977: Elvis treedt op in het Coliseum te Charlotte (North Carolina) en voegt een eigenaardigheidje toe aan zijn concert: hij vraagt aan Tony Brown de piano even af te staan aan Terry Alden om enkele klassieke stukjes te vertolken.  Terry is de zuster van Ginger Alden.
Foto: Terry neemt plaats aan de piano
Retro
19/02/2021
LEUKE FOTO'S


Dit zijn weer twee foto's die je niet alledaags tegenkomt:
zanger Paul Anka, Colonel Parker en Elvis (links), en rechts met de kersverse vrouw van Paul Anka; Anne De Zogheb. 
De foto dateert van 1963 tijdens de verfilming van Viva Las Vegas.
Bron: Pininterest
Retro
19/02/2021
ELVIS AT THE MOVIES
Het "Vintage  Rock" magazine brengt met de regelmaat van de klok speciale edities uit die geheel gewijd zijn aan Elvis.  Eind van deze maand komt er weer een blad uit, in zijn geheel verbonden aan de films van Presley.
Wie interesse heeft kan dus eind van volgende week uitkijken bij de "betere dagblad- en boekhandel".
Bron: Vintage Rock
Actualiteit
19/02/2021
T-SHIRT ACTIE - AANPASSING
Bij de lancering van onze speciale T-shirt actie (zie blog van 17 februari) is een foutje geslopen. Ongeveer een twaalftal stuks stonden wegens een missing niet vermeld. 
Ga nog eens vlug kijken, van sommige shirts zijn er slechts enkele stuks in voorraad.
Speciale prijsreductie + gratis soundboard CD uit 1972!

Hier klikken om de lijst te bekijken

Boetiek
19/02/2021
19 FEBRUARI 1974
Op 19 februari 1974 verbleef Elvis voorafgaandelijk een nieuwe tournee te Los Angeles. Het was die dag dat Lisa Marie Presley na herhaalde infecties haar amandelen liet verwijderen. Lisa was op dat ogenblik 6 jaar.
foto: Lisa Marie
Bron: Ernst Jorgensen, Day by Day


Retro
18/02/2021
SNEEUW EN NOG EENS SNEEUW
Ook Graceland en het graf van Elvis lagen er vandaag vredig wit bij!
Foto's: Graceland.com-PRD

 
Ook via de volgende link kan je het sneeuwtapijt nabij Graceland ontdekken. Een dun laagje sneeuw kennen ze soms wel, maar dit is te veel voor Tennessee! Bijgevolg is Graceland dan ook gesloten voor het publiek.

https://fb.watch/3KV5Au_ZUn/

Actualiteit
18/02/2021
MEMPHIS IN DE SNEEUW
Memphis ziet er deze week helemaal anders uit dan we gewoon zijn. Ook de winter hield er zijn opwachting.
Foto: Beale Street in de sneeuw.
Dank aan: Lorenzo
Actualiteit
17/02/2021
EEN BRIEF UIT 1975
In 1975 bestond er geen PC of fax. Je schreef een brief en wachtte op een antwoord... Dat gebeurde ook zo op 31 januari 1975, toen RCA in allerijl een nota opstelde naar een vermeende tournee van Elvis doorheen het Verenigd Koninkrijk. Muziekbladen zoals New Musical Express en Melody Maker stonden toen vol met berichten, wat vandaag zou bestempeld worden als "Fake News".
Je kan het allemaal meelezen op onderstaand document dat ons pas bereikte op 17 februari van datzelfde jaar. De brief werd verzonden vanuit Londen. Elvis zou dus niet komen!


Retro
17/02/2021
52 JAAR GELEDEN ELVIS AT AMERICAN SOUND STUDIO

Vandaag precies 52 jaar geleden nam Elvis enkele songs op in de “American Sound Studio” te Memphis. Deze songs zijn echte pareltjes en zijn terug te vinden op de CD “From Elvis At American Sound”. ‘True Love Travels On A Gravel Road’ & ‘Stranger in My Home Town’ zijn er enkele voorbeelden van.
Deze dubbel CD van FTD is nog steeds beschikbaar in onze webshop aan 22 €.
FTD plant nu een herpersing van de 5-CD set. Meer hierover later op onze website. 
Retro
17/02/2021
GRATIS CD BIJ AANKOOP T-SHIRT
Na de winterprik van de voorbije dagen komt stilaan de lente weer in het land!
Wij hebben voor U een denderende aanbieding:
Raadpleeg even onze website "Kleding" en surf dan verder naar "T-shirts".  Alle leuke shirts met Elvis erop staan in aanbieding en elke bestelling krijgt er gratis een soundboard "Live CD" uit 1972 bovenop (zolang de voorraad strekt).
Zeker doen!

Boetiek
17/02/2021
ELVIS EN DE VACCINATIE
Het gespreksonderwerp van de laatste weken handelt uiteraard over "Covid19", alsof er geen andere nieuwsjes meer te rapen vallen.  Als we uit sommige kranten het Coronanieuws verwijderen blijft er haast niets meer te lezen... Ook de vaccins staan hoog genoteerd op de nieuwsbarometer.
Elvis kreeg al z'n vaccin.... (eind 1956). Voorafgaandelijk de Ed Sullivanshow promootte Elvis het poliovaccin voor miljoenen TV-kijkers.
Wil een bekende Belg dit ook even doen?
Retro
13/02/2021
IN THE GHETTO
Een mooie compilatievideo van de song "In The Ghetto" (beeldfragmenten van de concertopname met diverse verwoven extra stukjes is leuk om naar te kijken.
Met dank aan: Lorenzo /  Elvisdinnershow2020

youtu.be/VEsMGzxhlcQ
Retro
12/02/2021
VALENTIJN
Nog geen geschenk voor je geliefde?
Geen paniek, je kan desnoods morgen (enkel op telefonische afspraak en met mondmasker) nog je geschenk komen kiezen / afhalen in onze shop. Grote keuze uit CD's, boeken, parfum enz. 

Love songs (CD) = 10 €
Love, Elvis (CD) = 10 €
Can't Help Falling In Love (CD) = 10 €
Burning Love (CD) = 6 €
Heart & Soul (CD) = 10 €
Forever (eau de parfum) = 49,95 € 
Algemeen
12/02/2021
REACTIE VAN PRISCILLA
Nogal wat fans waren verrast met de verkoop van de inboedel van Priscilla's huis in Los Angeles (Beverly Hills). Ze vroegen zich af of ze soms geld nodig had...
Wellicht vandaar haar reactie die we mochten ontvangen:

Yes, it's true. I'm having an estate/garage sale. It's an eclectic blend of country and Ralph Lauren with a little bit from weekend homes in which I played house. I used to find gems from estate sales and now I'm giving them all up after years of being in storage. Many are hard to part with but I’m letting them go for someone else to enjoy.
*By appointment only February 18-21*
Bron: Priscilla Presley


Actualiteit
11/02/2021
A STAR IS BORN, HET VERHAAL
Velen twijfelen nog aan het feit dat Elvis werkelijk de gelegenheid heeft gehad een film te draaien aan de zijde van Barbra Streisand. De film werd uiteindelijk gemaakt met Kris Kristofferson in de hoofdrol en kende een enorm succes. Colonel Parker lag aan de basis van de afwijzing.  In de kluizen van Graceland ligt nog altijd het officiële contract dat nooit ondertekend werd. 
In de video toont Angie Marchese het contract in een zwarte map. De film die gepland stond in 1976 ging aan Elvis voorbij, een meer dan gemiste kans!

De link:
www.youtube.com/watch

Het verhaal:
A Star Is Born werd gecoproduceerd door Streisand en haar partner Jon Peters voor Barwood Films en Warner Brothers. Onder de acteurs die overwogen werden voor de mannelijke hoofdrol waren Neil Diamond en Marlon Brando. Streisand en Peters wilden Elvis Presley voor de rol: ze ontmoetten Elvis en bespraken de film, en hij was zeer geïnteresseerd in de rol, denkend dat het zijn filmcarrière zou doen herleven. Elvis' manager, Colonel Tom Parker, stond erop dat Elvis de hoofdrol kreeg en vroeg een aanzienlijke som geld , ook al had Elvis sinds 1969 geen acteerrol meer gehad . Dit maakte effectief een einde aan Elvis' betrokkenheid bij het project. Parker wou ook niet dat Elvis geportretteerd zou worden als een showbusiness carrière in verval, want dit was ver van de waarheid, met Elvis die speelde voor volle zalen in de States. Diamond, die Streisand kende en met haar naar de middelbare school was geweest in Brooklyn, werd ook serieus overwogen maar moest weigeren omwille van zijn uitgebreide concert verplichtingen, en Kristofferson kreeg de rol van John Norman Howard.
Bron: Wikipedia en Graceland


Retro
11/02/2021
ELVIS EN DE CIRCLE G RANCH
Had je deze al gezien?
Elvis verlaat in 1967 de Circle G Ranch ten zuiden van Memphis langs de grens met Mississippi.
Kijk ook naar de beschildering op de deur van de pick-up truck: "Rising Sun", de naam van zijn favoriete paard.

Retro
11/02/2021
ELVIS PORTRAITS VAN ERIK LORENTZEN
Het prachtige boek van Erik Lorentzen met als titel "Elvis Portraits - 1953 A life in photo's 1977" is bij de drukker. Dit boek telt 400 pagina's, weegt 4 kilo en meet 30 x 25cm. 
Enkel de mooiste en scherpste foto's zullen hierin een plaatsje verdienen. Wie hem nu voorbestelt, krijgt er gratis een prachtige poster bijgeleverd.
Boeken
10/02/2021
PRISCILLA VERKOOPT ...

Na de verkoop van Priscilla haar huis in L.A. verkoopt ze nu ook een gedeelte van haar inboedel zoals meubelen, tuinbeelden, maar ook kleding en schoenen. Momenteel zijn er al meer dan 1.000 items die te koop worden aangeboden. Munyon and Sons is gevraagd deze verkoop te organiseren. Of men online kan bieden is nog niet geweten.
Je kan alle items bekijken via volgende link : https: https://www.estatesales.net/CA/Beverly-Hills/90210/2768769
Bron: Elvis Presley Fans Of Nashville. 

Actualiteit
09/02/2021
DEZE WEEK NIET DOEN!
Zeker niet uitproberen op onze voetpaden vol ijs en sneeuw, maar je wordt er wel "happy" van!

Actualiteit
09/02/2021
EEN MOOIE FOTO
Een mooie, en vrij onbekende foto van Elvis tijdens zijn legerdienst.
Dank aan: Joël Parate / Luik
Retro
08/02/2021
GRACELAND EXCURSIE BUS
 Terug in onze webshop.
 Graceland excursie bus.
 1:87 J4500 Graceland Excursions 
 Zeer beperkte oplage.
 Metalen koetswerk.
 Rubberen banden.
 Gedetailleerd interieur. 
Boetiek
08/02/2021
MOOI OPNAME
Het is altijd leuk om een spetterende versie te horen (en zien) van de song "Suspicious Minds". Via de link onderaan kan je Elvis zien in een prachtige vertolking van 9 november 1971 te Baltimore.


https://fb.watch/3vQ0UDm2Fc/
Retro
07/02/2021
GELIJKENIS
Zoek het verschil!

(Elvis Presley en kleindochter Riley)


Actualiteit
06/02/2021
ELVIS WEEK 2021
Als je alle informatie wenst te lezen over de komende gebeurtenissen te Graceland naar aanleiding van "Elvis Week" augustus 2021, kan je terecht op bijgevoegde link van de website van Graceland: Elvis Week | Graceland
 
Actualiteit
05/02/2021
5 FEBRUARI 1968
Op 5 februari1968 mocht Priscilla Presley het hospitaal te Memphis verlaten in aanwezigheid van de trotse vader Elvis,, grootvader Vernon en enkele vrienden waaronder Charlie Hodge en Joe Esposito.
Foto: Lisa Marie krijgt nog een zoen van de verpleegster van het Baptist Memorial.
Retro
05/02/2021
NIEUWE 3-CD SET OP KOMST
Het Memphis Recording Service label (MRS) is gekend voor releases van topkwaliteit en een perfecte afwerking.

Ook deze keer brengt deze Engelse firma een 3-CD set uit met repetitie-hoogtepunten uit één van de meest gedenkwaardige periodes van Elvis' carrière - zijn betoverende optredens in The International Hotel te Las Vegas (zomer van 1970). Deze werkelijk historische opnames, geremasterd en gerestaureerd leggen de ruwe en vroege ontwikkeling vast van songs die weken later in Las Vegas zullen worden uitgevoerd. Het begeleidende boekje van 40 pagina's bevat zeldzame foto's, genomen tijdens deze sessies. 
Zoals gebruikelijk heeft MRS kosten noch moeite gespaard bij het remasteren. Voor de eerste keer ooit hebben alle genoemde tracks reparaties en restauraties ondergaan met dezelfde technieken, gebruikt op de recente MRS releases zoals 'Made in Germany, Such a Night in Pearl Harbor'. 
Na deze CD-box verschijnt naderhand ook nog een 180g 3LP Gatefold versie.
MRS laat ons ook weten dat deze uitgave een voorbode is van een reeks releases die dit jaar nog zal uitkomen  In die serie zit ondermeer een totaal nieuw en onuitgebracht soundboardopname van het "Summer festival" uit 1970.
Deze 3-CD set zal omstreeks half maart beschikbaar zijn.
De prijs: 32,50 Euro. De tracklisting kan je reeds vinden op onze webshop (CD-Special releases)..
Bron: MRS
 


CD
05/02/2021
ZELDZAAM
Twee zeldame foto's van Elvis tijdens zijn legerdienst.
Bron: dank aan Joël Parate
Retro
04/02/2021
ELVIS FILES N° 34
Het nieuwe "Elvis Files Magazine n° 34" zal meegeleverd worden met de boeken "Portraits".
Erik gaat hier dieper in op de "Loving You" fotoshoot, zijn legerdienst en het vergeten verhaal van de Memphis American Studio's.
Plaats nu reeds je voorbestelling via onze website.
Bron: Erik Lorentzen
Boeken
04/02/2021
4 FEBRUARI 1976: MOODY BLUE
Tussen 2 en 7 februari 1976 neemt Elvis een aantal nieuwe songs op in de Jungle Room te Graceland. Felton Jarvis kreeg Elvis niet zover om in een studio de gewenste liedjes op te nemen, dus bracht hij de studio naar Elvis. De opnames moesten al op 28 januari 1976 van start gaan, maar Elvis wilde persé een begrafenis bijwonen van een politie-officier in Denver. Omwille van deze onverwachte beslissing werden de opnames verschoven, waarbij op 7 februari James Burton, Jerry Scheff en Glen D. Hardin Graceland moesten verlaten voor eerder gemaakte afspraken. Ze worden vervangen door Norbert Putnam, Bobby Emmons en Billy Stanford.
Op 4 februari worden slechts twee songs ingeblikt, waaronder "Moody Blue".
Bron: Ernst Jorgensen
Foto: de Belgische persing van de single.


Retro
03/02/2021
EEN ONS ONBEKENDE FOTO
Na haast 60 jaar actief te zijn geweest in de Elvis-fanclubgeschiedenis dachten we alle foto's te kennen en te herkennen, en toch komen we nog dagelijks pareltjes tegen zoals deze.
Bron: dank aan Joël Parate
Retro
03/02/2021
ELVIS @ ARGENTINA 1963/1969
Net geleverd, het nieuwe boek van Carlos R. Ares. Hardcover met 197 blz. boordevol met informatie over alle Argentijnse persingen met kleurfoto's. 
Dit boek is het vervolg op "Elvis@Argentina 1956/1962" waarvan we nog slechts 1 getekend exemplaar hebben.   
Boeken
02/02/2021
EEN DANKWOORDJE VAN LISA MARIE
Naar aanleiding van haar 53e verjaardag stuurde Lisa Marie Presley het volgend bericht de wereld in via Instagram. De tekst en foto spreken boekdelen.


Thank you for all of the overwhelming birthday wishes from everyone. Like everyday, I couldn’t have made it through without these three by my side. 💙~ LMPActualiteit
01/02/2021
FOREVER FOR HIM GELEVERD
Vandaag zijn de eau de parfums "Elvis Forever For Him" geleverd.
De parfum ruikt lekker fris en is een echte aanrader. Fles is 100 ml. en meet 13,5 cm. x 9 cm. 
Nog geen valentijngeschenk voor uw partner, haal dan deze parfum in huis. 
Slechts 49,95 € te bestellen via onze webshop.


Boetiek
01/02/2021
EEN GESCHENK MET EEN VERHAAL
Een van onze trouwe fanclubleden heeft een opmerkelijk verhaal. De oudere fans onder ons zullen zich ongetwijfeld nog Jef Cassiers herinneren, die in de beginjaren zestig furore maakte op de toenmalige Vlaamse BRT zender met korte knotsgekke filmpjes als "het manneke" en optredens met zijn broer als "The Woodpeckers". Jef had de speciale gave van komisch talent en kon in een mum van tijd een hele zaal aan het lachen brengen. Jef groeide op in hartje Antwerpen en kreeg bekendheid door optredens met zijn broer Cois. Hij regisseerde ook een aantal jeugdfeuilletons. Weinigen weten dat hij ook les volgde aan de Antwerpse kunstacademie en een goed tekenaar was.  
Hij maakte in 1962 een mooi schilderij van Elvis op hout en schonk het aan zijn stamcafé in Merksem. Na de sluiting ervan ging het over in andere handen tot onze vriend in het huwelijk trad en het werk als geschenk aangeboden kreeg.
Een mooi aandenken met een duidelijk Antwerpse (Belgische) achtergrond. Helaas heeft Jef Cassiers het niet ondertekend, maar voor de eigenaar is dat bijzaak. Het verhaal alleen is geld waard.
Bron: naam bekend bij de redactieRetro
01/02/2021
VERJAARDAG VAN LISA MARIE

Lisa Marie Presley mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen. Elvis en Priscilla huwden op 1 mei 1967 en dag op dag negen maanden later kwam Lisa op de wereld. Hopelijk kan ze van deze dag ten volle genieten, ondanks het verlies van haar zoon Benjamin vorig jaar.
Happy birthday Lisa vanwege het ganse bestuur en alle leden.

 
Taal:
ARCHIEF:
Welcome Home Elvis!
Handwerk
Een uniek stuk voor uw verzameling!
Record Store Day 2021
Koopje
Heruitgave van 1968 boek
Pakket met Nederlandstalige Elvis boeken
Rock Covers
Elvis Express n° 41
zeldzaam
Terug in de Elvisboetiek
Nieuwe release van MRS op komst
Elvis' ouders op de set van Loving You
Terry Alden aan de piano
Leuke foto's
Elvis at the movies
T-shirt actie - aanpassing
19 februari 1974
Sneeuw en nog eens sneeuw
Memphis in de sneeuw
Een brief uit 1975
52 jaar geleden Elvis At American Sound Studio
Gratis CD bij aankoop T-shirt
Elvis en de vaccinatie
In The Ghetto
Valentijn
reactie van Priscilla
A Star is Born, het verhaal
Elvis en de Circle G Ranch
Elvis Portraits van Erik Lorentzen
Priscilla verkoopt ...
Deze week niet doen!
Een mooie foto
Graceland Excursie bus
Mooi opname
Gelijkenis
Elvis week 2021
5 februari 1968
Nieuwe 3-CD set op komst
zeldzaam
Elvis Files n° 34
4 februari 1976: Moody Blue
Een ons onbekende foto
Elvis @ Argentina 1963/1969
Een dankwoordje van Lisa Marie
Forever for him geleverd
Een geschenk met een verhaal
Verjaardag van Lisa Marie