8-9/12: citytrip naar Bad Nauheim + kerstmarkt Aken
 12/1/2019: Elvis Presley Birthday Dinner concert (Antwerpen)
25-26/1/2019: minitrip naar Bonn (TCB  Band - Imperials)

Jaar: Maand:
Categorie:
19/08/2018, 08:27:03
LAATSTE DAG IN DUITSLAND
De Bad Nauhbeim reizigers beleefden gisteren een erg gezellige dag, die startte met een bezoekje aan de kazerne in Friedberg. Zoals altijd was Klaus Inge onze gastheer alsook de vervangende burgemeester die die ons op de autocar kwam verwelkomen. Uitzonderlijk kon ook even binnenin het gebouw een kijkje worden genomen waar Elvis zich dagelijks diende aan te bieden en waar ook de slaapplaatsen waren. De spinnenwebben moesten we er dan maar bijnemen. Eens terug in het hotel was er de traditionele oldtimersshow en diverse optredens in het kader van de jaarlijkse zangwedstrijd.  Onze Facebook verantwoordelijke Peter Delclef had zich ook ingeschreven en pas tegen middernacht volgde de uitslag: hij haalde een mooie tweede plaats en mag vandaag terug een uurtje de bühne op. Proficiat Peter!  
Vandaag wordt er wellicht nog wat rondgekuierd langs de vele Elvisshops en in het gezellige stadje.  Een lekker ijsje eten staat vermoedelijk ook op het programma, want het weer is prachtig.
Groetjes uit Bad Nauheim!
foto: Peter op het podium.
Reizen
18/08/2018, 06:19:45
BAD NAUHEIM
In een super deluxe autocar hebben gisteren 70 van onze  uit Belgë, Nederland Frankrijk en Zwitserland op een veilige wijze Bad Nauheim bereikt na een korte tussenstop in Luik. 
Het was even rennen naar de kamers, want te 16 uur stond de stadswandeling al op het programma. Een groot deel heeft hieraan deelgenomen, anderen die al meermaals in dit leuke stadje verbleven, hadden al andere activiteiten gepland.  Hubert en Martha hadden 's morgens hun shop al opgesteld, die druk werd bezocht door de aanwezige fans uit gans Europa. Bad Nauheim baadt weer 100% in de Elvissfeer, en in het mooie Dolce Hotel is Elvis alom vertegenwoordigd. Zelfs de drinkbekertjes zijn Elvis getint en worden niet meer argeloos weggesmeten! Het mooie zomerweer zorgt ook voor extra charme.
Reizen
17/08/2018, 08:13:57
GISTEREN TE MEMPHIS EN VANDAAG IN BAD NAUHEIM
Gisteren te Memphis:
Niko (Nicola Congiu) beleeft een leuke tijd in Elvis City en trad er op voor binnenlandse en buitenlandse Elvisfans, die de stem van Niko erg goed konden smaken. Verder kon je 's morgens een memorialmis bijwonen in de universiteit van Memphis en vond 's avonds de herdenking plaats van de memorabele 1968 show.
Vandaag organiseert Graceland een bustrip naar Tupelo, en vanavond trekt iedereen zijn dansschoenen aan voor een leuke party.

70 van onze Societyvrienden namen deze morgen een dubbeldeck-bus, richting Bad Nauheim en zullen verder deelnemen aan de happenings ter plaatse. 15 andere komen met eigen vervoer of namen de trein uit Zwitserland of Frankrijk. Het weer is hier prachtig, dat belooft al veel. De stad heeft zich, zoals elk jaar, weer helemaal opgemaakt in de traditionele Elvissfeer.
Bron: Graceland / fb Niko
Actualiteit
16/08/2018, 22:08:38
THE QUEEN OF SOUL OVERLEDEN
Na een lange en  slepende ziekte is Aretha Franklin, ook wel "The Queen of Soul" genaamd vandaag overleden. 
Ze stierf net op dezelfde dag als ons alleridool "The King of Rock 'n' Roll" Elvis.
In haar mooie muzikale loopbaan coverde ze net als Elvis het mooie "Bridge Over Troubled Water"
Aretha werd ontdekt als vrij jonge gopspelzangeres en kreeg ook snel een platencontract aangeboden door Columbia Records.
Aretha stierf in haar huis te Detroit en werd 76.
Overleden
16/08/2018, 21:27:53
FILMDAG: TE HERHALEN!
Laaiend enthousiast waren onze aanwezige leden tijdens de filmdag van gisteren. De zaal was voor 80% gevuld, da's mooi!
De uitschieter van de avond was zeer zeker That's The Way It Is, in een nooit eerder vertoonde versie op supergroot scherm. Na de vertoning was iedereen het er over eens: als deze filmdag volgend jaar terug doorgaat, wensen ze dezelfde prent als afsluiter.  DE AFWEZIGEN HADDEN ONGELIJK EN MISSCHIEN ZIJN JULLIE ER VOLGEND JAAR  OOK BIJ ! Een mooi supplementje: de bekende mediafiguur filmmaker en super Elvisfan Marc Didden kwam tijdens de pauze plaatjes draaien, gratis, voor niks!

Foto: Marc Didden aan de draaitafel
Algemeen
16/08/2018, 08:12:52
16 AUGUSTUS 1977

Retro
16/08/2018, 00:04:08
TRIESTE DAG VOOR DE ELVISFANS


Vandaag precies 41 jaar geleden stierf ons idool, The King of Rock 'n'  Roll, Elvis Presley op 42-jarige leeftijd. Veel te vroeg, spijtig maar het is niet anders.
"Till we meet again, may God bless you. Adios"
Actualiteit
15/08/2018, 22:35:38
BLOEMSTUK AFGELEVERD TE GRACELAND
Daarnet is het bloemstuk van de Society en haar leden netjes op tijd afgeleverd te Graceland.
We kozen deze keer voor "verse bloemen", die ook met de temperatuur te Memphis enkele dagen mooi en fris blijven.
Alvast hartelijk bedankt aan iedereen!
Foto: ons bloemstuk in het atelier van onze vaste bloemist.
Actualiteit
15/08/2018, 08:10:55
VANDAAG: CANDLELIGHT
Vandaag staat ondermeer te Memphis de Candlelight op het programma. De opening kan je 'live' volgen via de website van Graceland. Zoals ook verleden jaar heb je een inkomticket van het huis nodig om te kunnen deelnemen.  Dat is niet naar de zin van de duizenden fans die elk jaar trouw het huis hebben bezocht, en nu weer een "duur" ticketje moeten kopen... om dan lange uren in de rij te mogen staan. De ceremonie start te 20.30 uur plaatselijke tijd (+7 uur).

Bron: Graceland
Momenteel leggen wij de hand aan de laatste voorbereidingen voor onze reis naar Memphis in 2019. Je kan je nu al opgeven bij Tommy via mail tommyeps@outlook.be voor deze prachtige reis. 

Actualiteit
15/08/2018, 08:00:34
FILMDAG!
Gisteren kregen we enkele telefoontjes van leden die vandaag de filmdag wilden bijwonen en die zich afvroegen of er nog tickets te koop waren. 
Ja, dat is inderdaad geen probleem. Je kan je aanbieden aan de inkom bij Tommy, hij zal je vervolgens graag te woord staan.
Prijs: 16 € voor de ganse marathon van drie films, kan je een of twee films niet bekijken wegens andere verplichtingen, geen probleem: je plaats blijft vrij!
Actualiteit
15/08/2018, 07:51:39
ELVIS IN KRAKOW
Een trouw Society-lid Dirk Broeckaert  vertoefde enkele dagen geleden in Polen en bezocht daar ook de stad Krakow.  Langs de Wavel (rivier) vond hij een pad dat de Walk Of Fame werd genoemd. Ook Elvis was daar van de partij! Het initiatief kwam van de plaatselijke populaire radiozender RMF.
Foto: Dirk Broeckaert
Actualiteit
14/08/2018, 14:06:45
OFFICIëLE KALENDERS TE KOOP!
Vanaf vandaag in voorraad:  de officiële Danilo kalenders voor het jaar 2019:
links: 40x30cm, midden: 30x30cm, rechts: 40x15cm.
Prijs per stuk: 10 € (+6,50 € verzending).  Bestel de drie stuks in één keer: 30 € (+6,50 verzending)
Boetiek
14/08/2018, 10:20:47
SCHITTERENDE FOTO
Een schitterende foto van Lisa Marie Presley met haar dochter Riley in de "Chapel in the woods", aan de achterzijde van het Graceland Guesthouse.  De foto werd genomen op 10 augustus na het interview met het lokaal TV-station.
foto: Instagram
Actualiteit
14/08/2018, 09:58:34
BOEK EN MAGAZINE IN VOORRAAD!
Nu in voorraad:
Het langverwachte boek "Strictly Elvis volume 2" (1976 /1977) + Elvis Files magazine volume 24!
De voorbestellingen gaan vandaag nog de deur uit, je mag de postbode verwachten op 16 augustus, een dag om te mijmeren bij mooie foto's uit de seventies.

Klik hier Strictly Elvis 2 te bestellen

Klik hier om Elvis Files 24 te bestellen
Boetiek
14/08/2018, 09:35:15
CINEMA ZUID EN ELVIS: MORGEN!
Morgen, woensdag 15 augustus is Elvis alom tegenwoordig in Antwerpen.  Tijdens de tweede filmdag presenteren we drie prenten in originele versie, nederlands ondertiteld.
Frankie & Johnny, Follow That Dream en That's The Way It Is. Geen filmrolletjes, geen video, géén dvd: rechtstreekse streaming uit Londen in de allerbeste kwaliteit, zaalbreed scherm.
Je bent vanaf 13.30 uur welkom in Cinema Zuid, Waalse Kaai 47 te Antwerpen (Gedempte Zuiderdokken).
Er is een boetiekstand aanwezig met de laatste nieuwigheden, tussen elke film is er een halfuurtje voor een drankje.  Het Café naast de zaal is dan ook speciaal voor jullie geopend!
foto: het gebouw aan de gedempte zuiderdokken

Actualiteit
14/08/2018, 09:23:25
VANDAAG TE MEMPHIS
Vandaag staan te Memphis volgende evenementen op het programma:
-interviews met co-stars uit films en tv-shows (Darlene Love, Michael Dante, Mille Perkins, Ginny Tiu)
-een kijkje achter de schermen waar waardevolle voorwerpen en persoonlijke items van Elvis worden bewaard.
-Een gospelconcert met The Imperials en vroegere leden van The Stamps.
Bron: Graceland
foto: Millie Perkins (Wild In The Country)

Actualiteit
14/08/2018, 07:39:59
GLADYS OVERLEED 60 JAAR GELEDEN
14 augustus 1958: vandaag, precies zestig jaar geleden, overleed Gladys Love Presley, de moeder van Elvis aan acute hepatitis. Ze was amper 46 jaar, dochter van Robert Lee Smith en Doll Mansell Smith. Ze had nog zeven broers en zussen. Gladys huwde in 1933 op 21-jarige leeftijd met Vernon Presley. Ze werd oorspronkelijk begraven op de Forest Hill begraafplaats. Na de dood van Elvis werd haar lichaam overgebracht naar de Meditation Garden te Graceland.
foto: fans bij het graf van Gladys. Het kruisbeeld staat nu ook aan de Meditation Garden.
Retro
13/08/2018, 19:09:14
LISA SPREEKT OPENHARTIG


Door onderaan te klikken kan je een interview bekijken met Lisa Marie Presley over de liefde van haar vader voor de gospelmuziek, en haar persoonlijke problemen. Het interview werd opgenomen op 10 augustus in de nieuwe Graceland kapel waar je vanaf nu in ook in het huwelijk kan treden. Tijdens de presentatie van de nieuwe CD ging het er erg emotioneel aan toe.  De foto spreekt boekdelen.
Bron: Today / Graceland

www.youtube.com/watch


Algemeen
13/08/2018, 14:19:12
HET BOEK VLOOG MEE...
De Elvis Presley Society heeft leden en klanten over gans de wereld. Na 57 jaar jaar trouwe dienst is dat ook niet echt moeilijk geweest. Norton Mc Coll woont in Sao Paulo (Brazilië) en bestelde het boek "The Reno Brothers". Gelukkig voor hem nam  Michel Van Eyck toevallig het vliegtuig die richting Dat spaarde Norton 65 € aan portkosten. Aan Michel hebben we een frisse pint beloofd bij zijn terugkomst!
Actualiteit
13/08/2018, 12:03:35
VANDAAG TE MEMPHIS
Vandaag staan te Memphis volgende happenings op het progrtamma:
-Bijeenkomst aan het Elvis Presley Trauma Center, met rondleidingen en toespraken van ondermeer Hal Lanskyb (Lansky Brothers).
-Een fan reunion met als gastspreker Norbert Putnam (bass speler).
-een concert met Darlene Love (1968 Special) in de soundstage aan de overzijde van Graceland.
-een dance party in de grand ballroom van het Graceland Guesthouse Hotel.
Ook onze Elvis Presley Society heeft al z'n steentje bijgedragen en in in augustus 1992 $ 1.000 geschonken aan het Elvis Presley Trauma Center, de enige officiële instantie die te Memphis de naam van Elvis draagt.
Actualiteit
13/08/2018, 08:59:49
VEILING TE GRACELAND TEN EINDE
De veiling te Graceland die gisteren ten einde liep, kende een redelijk succes.  Onze aandacht gaat dikwijls weer uit naar handtekeningen, omdat we die zelf ook al eens aanbieden. Een gesigneerde foto verwisselde tijdens de veiling van eigenaar voor $ 3.000 (zie foto), een Sun single Mystery Train $ 1.062, een 14 karaats gouden ring $ 43.250 en een Beretta pistool haalde $ 51.250.  Ook voor de gouden platen werden mooie sommen neergeteld.
Je kan de volledige veiling en geboden prijzen bekijken via deze link:
auction.graceland.com/catalog.aspx
Actualiteit
13/08/2018, 08:27:16
EXCLUSIEVE SETS ONDERWEG
Goed nieuws voor wie de exclusieve set "Where No One Stands Alone" bestelde (CD-blauwe vinyl-musicassette en gehandtekende lytho van Lisa Marie Presley): 
Graceland meldde ons gisteren dat de bestellingen op weg zijn naar België. Waarschijnlijk zullen we ze  tegen eind van deze maand kunnen uitleveren.
Bron: Graceland
Actualiteit
12/08/2018, 11:04:48
ZONDER WOORDEN
Na de foto van de mooie t-shirt die we op 10 augustus plaatsten kregen we van een fan uit Frankrijk nog een reeks van leuke shirts met passende onderschriften.  Eentje vonden we wel heel grappig en heeft geen woorden nodig. "Dito" is een bekend merk van shirts, te bestellen via Internet.
Bron: Carole Houssa /Wadelincourt

Actualiteit
12/08/2018, 10:50:18
ARTE: MOOI MAAR IRRITERENDE DUBBING
Wie de uitzending "Les sept vies d'Elvis" op Arte heeft gemist, kan die vandaag nog eens terug herbekijken, of klikken op de ondertstaande link via je computer.  Helaas is de documentaire overdubt in het frans en komt dat voor de nederlandstalige kijker erg storend over, je hoort Engels en frans tegelijk en dat is onoverkomelijk irritant. De film duurt 90 minuten.
Ook de Aloha show wordt heruitgezonden op 19 augustus aanstaande. Deze kan je tevens on-line terugkijken via de link.

www.arte.tv/fr/videos/079401-000-A/les-sept-vies-d-elvis/

https://www.arte.tv/fr/videos/047407-000-A/elvis-aloha-from-hawaii/


Actualiteit
12/08/2018, 10:28:40
ROZE VINYL
Na de vinyluitgave van "Where No One Stands Alone" verscheen deze plaat ook in Amerika in een blauw kleurtje, deze week werd dan weer een roze persing voorgesteld. Daar het een "Graceland Exclusivel" is kan je slechts twee stuks per keer kopen en is de verzending ervan even hoog (duur) is als de plaat zelf.  Mogelijke douanerechten inbegrepen zou de plaat dan ongeveer 49 Euro kosten. Daar doen we voorlopig niet aan mee. Binnen enkele weken zal de prijs vermoedelijk gehalveerd worden!
Bron: Graceland
Actualiteit
12/08/2018, 10:13:15
RILEY EN LISA OP TENTOONSTELLING
Het was Riley, de dochter van Lisa Marie, die het lintje mocht doorknippen bij de nieuwe tentoonstelling die te Graceland werd ingehuldigd, en die helemaal in het teken staat van haar moeder. De tentoonstelling is er ook gekomen om wat meer promotie te geven aan de nieuwe CD, die vrijdag officieel op de markt kwam. Deze CD werd gisteren door Lisa Marie zelf voorgesteld. Vanmiddag gaat de veiling van start en vanavond de finale van de beste imitators. 
Foto's: Riley knipt het lintje, Lisa kijkt toe - een deel van de expo.
Bron: Graceland


Actualiteit
10/08/2018, 16:36:50
ELVIS, 1956 GOES FISHING!
Als je onderstaande link aanklikt krijg je een filmpje te zien van redelijke kwaliteit uit 1956: Elvis gaat op visvangst! Het werd gefilmd in 8mm en duurt haast 8 minuten.
Het schip: Aunt Jennie, de datum: 12 juli 1956.  Geniet er van!
www.youtube.com/watch
Retro
10/08/2018, 16:00:33
EEN MOOIE SHIRT, EN LUISTEREN NAAR ELVIS!
Als dat geen mooie is (we bedoelen uiteraard het t-shirt)
Bron: Amazing Gifts - dank aan Lorenzo)

Actualiteit
10/08/2018, 10:08:46
KIJK UIT, DE POSTBODE KOMT!
Vandaag is de officiële release van de CD en LP "Where No One Stands Alone", waar ook Lisa Marie aan meewerkte. De voorbestellingen zijn al van woensdag en donderdag de deur uit, onze leden zullen die vandaag ontvangen, netjes op de dag van release. Heb je 'm nog niet in bestelling: op woensdag 15/8 brengen we zeker deze CD en LP mee naar de filmdag in Antwerpen, vanaf vrijdag kan je deze ook aankopen aan onze boetiekstand in Bad Nauheim (70 van onze leden maken dit weekend mee). De Elvis Presley Society boetiek kan je vinden zich in de tuin van het Dolce Hotel onder de arkaden. Je komt beslist even langs, niet?
Actualiteit
09/08/2018, 22:52:27
ELVISWEEK VAN START TE MEMPHIS
Vandaag is te Memphis de herdenkingsweek begonnen met optredens van 18 imitators die allen meedingen naar de beste vertolking. Het gebeuren vindt plaats in het Graceland Guesthouse. Glitterpakken, bakkebaarden en look-a-likes sieren vanavond het podium. Prijzen te Memphis gaan alsmaar de hoogte in, een ticketje Graceland en aanpalende musea kost nu 64 dollar, een VIP tour kan al vanaf 169 dollar!
Actualiteit
09/08/2018, 20:30:02
60 JAAR TERUG IN DE TIJD
Het was op 9 augustus 1958 een droevige dag voor Gladys Smith, Elvis' moeder.  Ze woonde een tijdje in Texas om de basistraining van Elvis te kunnen volgen, maar moest onverrichterzake en ziek terugkeren naar Memphis. Ze werd opgenomen in het Methodist ziekenhuis waar ze enkele dagen later (14 augustus) zou overlijden. Op 12 augustus en pas na heel veel moeite kreeg Elvis toelating van de legerleiding om z'n moeder bij te staan.
Foto: Elvis, Vernon en Gladys begin augustus 1958.
Retro
09/08/2018, 18:32:42
ZELDZAAM
Mei 1953:
Elvis in gezelschap van klasgenote Rosemary Baracco op Maywood Beach, een waterpark net over de staatsgrens van Memphis en Mississippi. Dit park werd gesloten in 2003.
Bron: Amauricio Martins
Retro
09/08/2018, 18:15:54
VOORLOPIG GEEN DVD VOOR BELGIë EN NEDERLAND
Sony Pictures heeft ons net gemeld dat de DVD "The Searcher" voorlopig nog niet verschijnt in België en Nederland. Vermoedelijk zal deze wel beschikbaar zijn in de UK en Amerika. Gezien een groot deel van onze leden toch liever zulk een documentaire bekijken met ondertiteling zal het nog even langer wachten worden. Belgïe was dan wel de eerste om op TV de programmatie te verzorgen via Canvas, op een DVD wordt het dan weer langer wachten. Het blijft te hopen dat na ons aandringen er toch vlugger werk wordt gemaakt.
Bron: S. Van Namen/Sony
foto: Elvis Club Berlin / Elvis Day by Day

Actualiteit
09/08/2018, 13:57:07
COURTOIS EEN ELVISFAN?

Deze namiddag gezien in Sporza (VRT): onze nationale doelman Thibaut Courtois met een Elvisshirt. Mooi toch! Hij gaat netto 8 miljoen Euro verdienen bij Realo Madrid, dat is eveneens mooi meegenomen!
Bron: VRT / met dank aan Hilda Martens
Actualiteit
09/08/2018, 10:04:21
NOG MEER NIEUWIGHEDEN OP KOMST
Als het wegtransport het toelaat zullen we vrijdag of maandag eindelijk de boeken "Strictly Elvis volume 2" en "Elvis Files magazine 24" ontvangen. De daarop volgende dagen wordt het inpakken en verzenden.  Aangezien vele van onze leden de wens hebben uitgedrukt dat de nieuwigheden samen verstuurd zouden worden, zal alles tegen uiterlijk 16 augustus geleverd zijn. Wat een nare dag om schitterende releases te ontvangen, maar uitermate mooi om erbij weg te mijmeren.
Wenst u deze items alsnog te bestellen, graag dringend dan via mail of per telefoon bij Hubert op het numer 03/2529222.
Boetiek
09/08/2018, 10:01:53
VOORBESTELLINGEN DE DEUR UIT!
Vandaag gingen alle voorbestellingen voor de nieuwe gospel- CD en LP "Where No One Stands Alone" de deur uit, richting tevreden klanten.  Vanaf morgen ook te koop via diverse platenzaken (voor zover deze er nog zijn), maar ook op hetzelfde ogenblik ook al in uw brievenbus.  Geniet ervan!
Actualiteit
09/08/2018, 08:11:32
THE SEARCHER
We meldden het reeds in avant-première op 3 juni via deze nieuwssite: de DVD van "Elvis, The Searcher" zal half oktober verschijnen. Dat nieuws werd nu pas door diverse andere websites overgenomen met een datum erbij: 16 oktober. De prijs wordt vermoedelijk net beneden de 20 Euro.
Dat is goed nieuws voor wie deze schitterende documentaire nog eens wil herbekijken.
Bron: Amazon / Elvis Australië
DVD
09/08/2018, 07:36:48
MOOIE CLIP
Via Youtube kan je een heel mooie clip bekijken van haast vier minuten, die werd gemaakt tijdens de opnames van de song "Where No One Stands Alone", doorweven met schitterende beelden van Elvis en Lise Marie.  Kijk even mee:

https://www.youtube.com/watch?v=RaRaUjzD-as

Bron: Sony / Vevo / Habelitz H.
Actualiteit
08/08/2018, 08:23:20
NIKO IN MEMPHIS
Wie op 16 augustus te Memphis vertoeft mag beslist het concert van Nicola Congia (Niko) niet missen.  Hij treedt op in het Graceland Guesthouse te 15 uur en de tickets kosten 15 dollar. Men vertelt het voort!
Naast Niko zal ook Barry Gibb (The Bee Gees) aanwezig zijn, alsook Darlene Love.  Darlene werkte mee aan de 1968 Special en de nieuwe gospel-CD en vliegt na 15/8 onmiddellijk door naar Frankfurt, waar ze tijdens het weekend de fans zal begroeten en een concert verzorgen in Bad Nauheim. Vreemd genoeg zijn er in de Graceland Guesthouse nog kamers vrij (je zou denken dat alles al maanden geleden werd uitverkocht).  Niet dus, maar je moet er minstens 339 dollar per nacht voor neertellen.
Bron: Graceland
Actualiteit
08/08/2018, 07:54:48
WHERE NO ONE... IN VOORRAAD!
Vanaf vandaag in onze magazijnen!
De nieuwe CD en LP "Where No One Stands Alone" verschijnen pas officieel op vrijdag 10 augusten, maar om de vele bestellingen uit binnen en buitenland te kunnen verpakken en verzenden werden deze producten ons vandaag al aangeleverd door Sony/RCA. Ze worden verzendklaar gemaakt en naar de fans in Nederland en Frankrijk verscheept, donderdag volgen dan de belgische voorbestellingen zodat u ze vrijdag in de ochtend bij u in de bus zal vinden. Da's pas een perfecte service. Een schitterende opname, om te spelen en te herspelen!
Nog niet in voorbestelling?  Het kan nog !

hier klikken en de CD bestellen


hier klikken de langspeelplaat bestellen
Boetiek
06/08/2018, 21:41:37
DEZE WEEK: NIEUWE CD EN LP
Deze week verschijnt de CD en LP "Where No One Stands Alone", met inbreng van Lisa Marie Presley en een geheel nieuwe orchestratie en achtergrondkoor.  Je kan nu een filmpje bekijken over het maken van deze opnames via de link onderaan deze tekst:
Bron: Vevo - foto: Lisa Marie
www.youtube.com/watch

Is je voorbestelling al geplaatst?
Actualiteit
06/08/2018, 10:28:24
FILMDAG TE ANTWERPEN OP 15/08/2018
Volgende week woensdag op 15 augustus is het onze 2de filmdag te Antwerpen. Drie uitgelezen films met tussendoor de mogelijkheid voor een hapje en drankje. Nooit geziene 4K kwaliteit op supergroot scherm voor slechts 16 €! Dat mag je als Elvisfan niet missen!
4K= huidige bioscoopresolutie (geen DVD!!!)

1) Frankie & Johnny
2) Follow That Dream
Lottrekking van de prijzen
3) That's The Way It Is


Start te 14 uur - reservaties: tommyeps@outlook.be of 0486/802457 - betalingen: BE60 0682 0400 5070
Onder alle aanwezigen (die een ticket kochten) verloten wij 10 CD's van The King.
Jij komt toch ook?Algemeen
03/08/2018, 09:44:18
NIKO IN MEMPHIS!
Dank zij de inbreng van Steve Binder (1968 Special) en uw Elvis Society krijgt onze goede vriend uit Italië Nicola Congiu eindelijk de kans een volwaardig optreden te brengen te Memphis tijdens Elvisweek 2018. We ontdekten Nicola in Italië in 2003 en brachten hem onmiddellijk naar België voor een reeks concerten in Brussel, Antwerpen en Knokke. Het is daar dat Steve Binder hem ontdekte en een vijfjarig contract aanbood. Hij trad ondermeer op in voorprogramma's van Celine Dion, The Dooby Brothers en zong als gast voor het huwelijk van Ivanka Trump. Tijdens een concert in Carnegie Hall (New York) kreeg hij een lange staande ovatie. We zijn erg blij dat hij nu deze stap kan maken, misschien wel naar een nieuwe carrière in Amerika!
Bron: Niko / Lorenzo / Graceland - foto: Niko en Celine Dion

Actualiteit
03/08/2018, 09:34:18
VIVA LAS VEGAS IN VOORRAAD!
Nu in voorraad:
zomerse nieuwe Follow That Dream release!
3-CD box The Viva Las Vegas Sessions, met alle gekende opnames en meer dan een uur onuitgebrachte versies van deze songs. 
Let wel op: deze uitgave is beperkt en zal niet herperst worden!
37,50 Euro + port
CD
02/08/2018, 19:32:03
EEN MOOIE BRIEF UIT HET VERLEDEN
Hierbij een brief van het management van Elvis uit 1965 met nieuwsjes uit die periode, zoals de release van Girl Happy en het succes van de single Crying In The Chapel (opgenomen in 1960).  De tekst onderaan is merkwaardig en interessant. Tom Diskin (Parker's medewerker) schrijft over de Appreciation Society en het werk dat we hebben verricht om eenheid te brengen tussen de Europese fanclubs. Dat kon toen nog  "fanclubs should just be a fun thing" staat er te lezen. Dat is al een tijdje verleden tijd, waarbij iedereen de "eerste en de beste ooit" wil zijn, en waarbij afspraken worden bedongen om andere clubs uit te sluiten. Soms is de "fun thing" harde concurrentie geworden... komt dit Elvis wel ten goede?
Lees even mee en geniet ervan!
bron: Elvis Presley Society archief

Retro
02/08/2018, 18:55:48
EEN LEUKE FOTO
Ook Elvis was geen supermens en gaf als eens blijk van moeheid, zoals hier in de kleedkamer voorafgaandelijk een concert.  
De foto werd gemaakt in de spiegel.
Bron: Nancy Duke
Retro
02/08/2018, 10:06:50
BLOEMEN VOOR DE KING
Traditiegetrouw plaatsen we op 16 augustus een mooi bloemstuk aan het graf van Elvis en zijn ouders. We doen dat steeds in naam van onze Society en onze leden. U kan hier ook uw steentje (Euro) bijdragen door een kleine bijdrage te leveren via een overschrijving of via een Paypalbetaling.
Betalingen: BE60 068204005070
Paypal: tcb.elvis@skynet.be

Hartelijk dank!

Actualiteit
01/08/2018, 20:44:21
ELVIS VANAVOND OP ARD
Vanavond om 22.45 u op ARD (Duitse TV-zender) de film "The King". Deze film gaat over een roadtrip met de rolls royce van Elvis. Zo komen ze ondermeer in Memphis, Tupelo, New York en Las Vegas. Om 2.25 u zal deze film nogmaals heruitgezonden worden.
Allen op post om te kijken.
Info: Hilda Martens.
Actualiteit
01/08/2018, 08:28:28
GEEN OPENDEUR DIT WEEKEND!
Gezien vele van onze leden met vakantie zijn, of net zijn vertrokken houden we dit weekend GEEN opendeur.  Je kan wel terecht om de nieuwe items op te halen tijdens de filmdag van 15 augustus te Antwerpen of tijdens het weekend te Bad Nauheim (17-18-19 augustus).  Ons even verwittigen is dan wel de boodschap!
Volgende opendeur: 1 en 2 september!
Actualiteit
01/08/2018, 08:07:26
ELVIS OP KANAAL ARTE
Via het TV-kanaal Arte kan je op 10 augustus twee documentaires bekijken met Elvis in de hoofdrol: 22.40 uur: "Les sept vies d'Elvis" en te 00:15 uur "Aloha from  Hawaii".
Bron: Arte / André Cremers

Actualiteit
01/08/2018, 07:52:40
EEN FRANSE FILM OVER ELVIS
De bekende Franse filmmaker Baz Luhrmann plant een film over het leven van Elvis Presley. Hij werd 
vooral bekend voor muzikale films en producties zoals "Moulin Rouge, Roméo & Juliette en The Great Gatsby". De opnames zijn gepland in maart 2019, hij zoekt alleen nog twee personages die de rol van Elvis kunnen vertolken, en die tevens kunnen zingen!

Bron: Discussing Film / Henri Habelitz


Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Laatste dag in Duitsland
Bad Nauheim
Gisteren te Memphis en vandaag in Bad Nauheim
The Queen Of Soul overleden
Filmdag: te herhalen!
16 augustus 1977
Trieste dag voor de Elvisfans
Bloemstuk afgeleverd te Graceland
Vandaag: Candlelight
Filmdag!
Elvis in Krakow
Officiële kalenders te koop!
Schitterende foto
Boek en magazine in voorraad!
Cinema Zuid en Elvis: morgen!
Vandaag te Memphis
Gladys overleed 60 jaar geleden
Lisa spreekt openhartig
Het boek vloog mee...
Vandaag te Memphis
Veiling te Graceland ten einde
Exclusieve sets onderweg
Zonder woorden
Arte: mooi maar irriterende dubbing
Roze vinyl
Riley en Lisa op tentoonstelling
Elvis, 1956 goes fishing!
Een mooie shirt, en luisteren naar Elvis!
Kijk uit, de postbode komt!
Elvisweek van start te Memphis
60 jaar terug in de tijd
zeldzaam
Voorlopig geen DVD voor België en Nederland
Courtois een Elvisfan?
Nog meer nieuwigheden op komst
Voorbestellingen de deur uit!
The Searcher
Mooie clip
Niko in Memphis
Where No One... in voorraad!
Deze week: nieuwe CD en LP
filmdag te Antwerpen op 15/08/2018
Niko in Memphis!
Viva Las Vegas in voorraad!
Een mooie brief uit het verleden
Een leuke foto
Bloemen voor de King
Elvis vanavond op ARD
Geen opendeur dit weekend!
Elvis op kanaal Arte
Een franse film over Elvis