Memphis - Tupelo - Nashville - New Orleans 11/22 aug. 2022
Bad Nauheim 12/14 aug. 2022 - Luxemburg 7/9 okt. 2022
5 juni 2022: koop, verkoop en ruilbeurs te Antwerpen in zaal SAC

Jaar: Maand:
Categorie:
05/05/2022
BOEK OVER COLONEL PARKER VERSCHENEN
Het boek van de Engelse fanclubvoorzitter Todd Slaughter dat we eind van vorig jaar al hebben aangekondigd is nu beschikbaar. Je kan het binnenkort via onze webshop bestellen.  We geven graag een overizchtje van de inleiding van het boek: 

"Dit werk is geen biografie maar een overzicht van het privé- en commerciële leven van één van 
's werelds beroemdste, sommigen zeggen beruchtste, showbusiness managers. De baas zijn van een bedrijf, een voetbalploeg of een entertainer trekt een verscheidenheid van lof en misbruik aan, en, sinds Elvis' dood, is Colonel Parker van alle kanten verguisd.
Ik was gehavend en gekneusd toen Elvis stierf. Hij was mijn held, de stem naar wie ik mij wendde als ik troost nodig had, de man die mijn sociaal bestaan leidde en mij in staat stelde levenslange vriendschappen te sluiten met gelijkgestemde zielen. Het zou verkeerd zijn van mij te zeggen dat Elvis mij kende, maar hij was zich bewust van wat ik deed, en dat was een sensatie. Bij verschillende gelegenheden erkende hij mij en onze groep van Fan Club leden van op het podium wanneer we in zijn publiek zaten. Hoe goed is dat?!
Colonel Parker kende me, hielp me, was aardig voor mij en mijn familie, vooral in moeilijke tijden. Hij was mijn vriend, maar dat pleit hem niet vrij van de fouten die hij maakte bij het behartigen van Elvis' belangen. Dit alles gezegd zijnde, wil ik dat Colonel Parker herinnerd wordt als Elvis' manager, en niet ten onrechte als de man die Southern Fried Chicken uitvond".
Todd Slaughter
Boeken
Taal:
ARCHIEF:
Colonel Parker Hero or Heel
Boek over Colonel Parker verschenen