Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
Londen - Elvis Hologram Show november 2024
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
01/02/2024
UITGEBREIDE TENTOONSTELLING OVER LISA MARIE VANDAAG GEOPEND

Elvis Presley's Graceland in Memphis opende vandaag de uitgebreide “Lisa Marie: Growing Up Presley” tentoonstelling ter ere van haar 56ste verjaardag. De uitbreiding van de tentoonstelling gaat dieper in op het veelzijdige leven van Lisa Marie Presley als liefhebbende moeder, gepassioneerde muzikante en bewaakster van de nalatenschap van haar vader. Lisa Marie Presley werd geboren in Memphis en groeide op in Graceland als enig kind van Elvis Presley. Ze overleed in januari 2023.
De tentoonstelling laat zien hoe het was om op te groeien op Graceland als de enige dochter van de King of Rock 'n' Roll. Er zijn voorwerpen te zien uit haar kindertijd, zoals haar babyvoetafdrukken, haar persoonlijke golfkarretje, platenspeler, rolschaatsen en kleding, plus verhalen en herinneringen door middel van zelfgemaakte films en foto's. Nieuw toegevoegde persoonlijke jeugdspullen zijn schooljaarboeken, schoolfoto's en rapportkaarten.
De uitbreiding neemt je mee door Lisa Marie's volwassen leven met een uitgebreide tentoonstelling van 45 outfits en andere nooit eerder vertoonde items, waaronder persoonlijke kerstkaarten, briefpapier, nooit eerder vertoonde foto's en nog veel meer zoals outfits die Lisa Marie en haar vriend Jerry Schilling droegen tijdens de Golden Globe Awards in 2023, haar laatste publieke optreden.
Handgeschreven songteksten voor het nummer "Weary" van haar album "Storm & Grace" uit 2012.
Gouden plaat voor haar album To Whom It May Concern uit 2003.
"Lisa is geboren in Memphis en heeft Graceland altijd haar thuis genoemd. Ik herinner me dat ze voor het eerst een citaat van haar vader zag uit de originele tentoonstelling waarin stond dat zij het beste was dat hem ooit was overkomen, en haar reactie zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan," zei Joel Weinshanker, managing partner en meerderheidsaandeelhouder van Elvis Presley Enterprises. "Ik weet dat jullie allemaal evenveel zullen genieten van deze verbazingwekkende, uitgebreide tentoonstelling als zij deed."


Wenst u ook deze tentoonstelling te bezoeken, schrijf u dan in voor onze USA reis in januari 2025. Dit kan door een mail te sturen naar tommyeps@outlook.be De exacte prijzen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Ann Margret krijgt award
Verjaardag Ed Hill
Op het verkeerde been gezet
Riley en Tupelo
Jerry Scheff in Bad Nauheim in april
Interview met Priscilla
Elvis Harley
Elvis op nummer 1
Mooi gedaan
Elvis inspireert
Priscilla schiet in eigen voet
TMJ
Elvis op het water
Met geld koop je alles en iedereen
Always On My Mind
12 rollen in 12 films
Priscilla in Wenen
Always On My Mind
Ook dat nog...
Eerbetoon an Harper en Finley
Uitgebreide tentoonstelling over Lisa Marie vandaag geopend
Happy Birthday Lisa