100 % Elvis Koop- Verkoop- Ruilbeurs in zaal SAC 16 juni 2024
Bad Nauheim 16 t/m 18 augustus 2024
Bad Nauheim 11 t/m 13 oktober 2024 (ETA concert)
Londen - Elvis Hologram Show november 2024
USA Memphis - Tupelo 5 t/m 12 januari 2025

Jaar: Maand:
Categorie:
15/02/2024
PRISCILLA SCHIET IN EIGEN VOET
Priscilla Presley wordt aangeklaagd door Priscilla Presley, het bedrijf, of preciezer gezegd, de voormalige vrouw van Elvis wordt aangeklaagd door Priscilla Presley Partners LLC (PPP).
In de rechtszaak wordt beweerd dat Priscilla in 2022 bankroet was en hulp zocht bij een veilingmeester Brigitte Kruse, die ermee instemde haar te helpen haar naam en gelijkenis te exploiteren. De twee hadden jarenlang een relatie opgebouwd toen Kruse Presley hielp met het veilen van Elvis-memorabilia. Maar toen, zegt de rechtszaak, vroeg Presley Kruse om nog meer verantwoordelijkheid op zich te nemen en de twee richtten PPP op in januari 2023, met Kruse als meerderheidsaandeelhouder.
De timing leek goed, want Kruse zegt in haar aanklacht dat ze hielp onderhandelen over het filmproject Priscilla, dat werd geproduceerd door A24 en geregisseerd door Sofia Coppola. Maar maanden later, toen de film op het punt stond uit te komen, zegt Kruse dat Presley haar en PPP plotseling de toegang ontzegde, haar uitsloot van de première van de film en alle andere gelegenheden om zaken te doen.
Nu klaagt PPP Presley aan wegens contractbreuk in Florida, waar PPP is opgericht, en Priscilla's antwoord is dat ze in Los Angeles is gevestigd en geen echte banden heeft met Florida. 
Bron: Billboard / The Hollywood Reporter
Foto: Brigitte Kruse

n.v.d.r: nu wordt ook alles duidelijk waar sommige memorabilia, die eigenlijk toebehoren aan Graceland door Priscilla werden verkocht om gelden te kunnen innen. Wij vroegen het ons met regelmaat van de klok af waar al die ringen en andere zaken vandaan kwamen.  Brigitte Kruse was verbonden met GWS Auctions. Trek zelf even de conclusie.

Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Replica van Graceland verkocht
Morgen veiling van motorfiets en gitaar
Helmut Lotti als DJ
Elvis op de maan
Ann Margret krijgt award
Verjaardag Ed Hill
Op het verkeerde been gezet
Riley en Tupelo
Jerry Scheff in Bad Nauheim in april
Interview met Priscilla
Elvis Harley
Elvis op nummer 1
Mooi gedaan
Elvis inspireert
Priscilla schiet in eigen voet
TMJ
Elvis op het water
Met geld koop je alles en iedereen
Always On My Mind
12 rollen in 12 films
Priscilla in Wenen
Always On My Mind
Ook dat nog...
Eerbetoon an Harper en Finley
Uitgebreide tentoonstelling over Lisa Marie vandaag geopend
Happy Birthday Lisa