16-18 augustus 2019: minitrip naar Bad Nauheim
11-18 augustus: USA-reis naar Nashville, Memphis en Tupelo
11-13 oktober: minitrip naar Luxemburg (ETA Concert)

Jaar: Maand:
Categorie:
10/02/2018, 12:25:38
USA, NOG ENKELE PLAATSJES
Op 28 april vertrekt onze groep Elvisfans naar Memphis en Tupelo, lekker in de lente met overal een zee van tijd om de vele bezienswaardigheden te bekijken en te herbekijken.  Het is voor de tweede maal al dat we tijdens de lente naar Elvisstad trekken, en ook vorige keer viel dat enorm in de smaak van de medereizigers.  Weliswaar is er geen Candlelight en géén extra concert, maar dat kan de pret van de fans niet bederven.  Ze weten wat ze te zien krijgen en kozen voor deze uitmuntende optie.  Tegelijk kunnen ze profiteren van de tentoonstelling die op 24 maart de deuren opent: Elvis die zestig jaar geleden zijn legerdienst aanvangt en voor twee jaar uit de schijnwerpers verdwijnt.  Er zijn voor de late beslissers nog enkele plaatsen vrij!
2.250 € p.p. (tweepersoonskamer) met inbegrip van vluchten, autocar, hotel (het Graceland Guesthouse), ontbijt en fooien en inkomgelden.
Ook Bad Nauheim staat dit jaar helemaal in het teken van Elvis' legerdienst.  Helaas hebben we voor deze trip geen plaats meer. Wel kan je naam op een wachtlijst worden geplaatst.


Reizen
Taal:
ARCHIEF:
USA, nog enkele plaatsjes
Infovergadering over onze USA reis
Hotel bijna volzet!
Elvis in Londen - expo
GEZELLIGE TRIP NAAR LONDEN!