Memphis, Tupelo, Nashville en New Orleans
gewijzigde data:
13 mei t/m 24 mei 2021

Jaar: Maand:
Categorie:
15/07/2020
EEN MIJLPLAAL
15 juli 2020 is het een heuglijke dag voor Tommy.  
Vanaf vandaag neemt hij dan ook het beheer en de verzending van de Elvisboetiek voor zijn rekening.
Het is dan ook evident dat alle correspondentie hierover in de toekomst naar Tommy wordt gericht.
Hubert van zijn kant zal nog wel instaan voor de lopende bestellingen, die voor deze datum werden doorgegeven.
Na 59 jaar geeft Hubert de fakkel door aan zijn vriend en hij ervan overtuigd dat ook deze stap in de goede richting gezet wordt!
Succes Tommy!
Actualiteit
14/07/2020
ENGELSE HERTOGIN ROUWT MEE
Sarah Ferguson, de ex-vrouw van  de Britse prins Andrew, was goed bevriend met Lisa Marie Presley toen deze nog in het Engelse Kent woonde met haar gezin. 
Ze noemde Lisa Marie toen "haar zusje". Ze heeft nu bekendgemaakt dat ze erg begaan is met het overlijden van Benjamin Keough. Op Twitter deelt de hertogin van York een emotioneel bericht, gericht aan haar "zus"  Lisa Marie Presley, Benjamins moeder.
"Jij bleef bij mij in mijn donkerste periode en nu blijf ik bij jou. Ik hou van je, mijn zus Lisa Marie. Ik zal er altijd voor je zijn, in alle vastberadenheid”, twittert Sarah.
"Liefste Lisa Marie, Finley, Harper en Riley, jullie hebben een familie hier. Ik hou van je en ik zal nooit stoppen met van je te houden zusje.”
Bron: de Telegraaf
Foto: Sarah en Lisa Marie
Actualiteit
14/07/2020
ED HILL (THE STAMPS) OVERLEDEN
Zonet kregen we het bericht van de weduwe van Shaun Nielsen dat Ed Hill, zanger van The Stamps overleden is."The Stamps" was Elvis vaste begeleidingkoor ze namen heel wat songs met hem op en tourden van 1971 tot aan zijn dood in '77.
In 1991 en 1996 was Ed Hill gast bij onze Society, samen met JD Sumner en Ed Enoch.
RIP Ed.
Bron:Brenda Nielsen Murray
Actualiteit
14/07/2020
ENKELE RAADGEVINGEN
Na de bekendmaking van de release van de super-deluxe boxset "That's The  Way It Is" (Follow That Dream), regende het gisteren vele aanvragen van  fans die zo'n uniek exemplaar wilden in huis halen.
Dat kan vanaf vandaag via onze website, de prijs van 199 Euro staat vermeld. We hebben wel een nieuwe mogelijkheid toegevoegd: je kan deze box laten verzekeren tegen verlies of beschadiging, wat gezien de waarde wellicht geen overbodige luxe is.
Ook kwam de vraag of de fans een exemplaar konden afhalen op de oude, getrouwe wijze (te Zwijndrecht). Ja, dat kan zeker tijdens het weekend volgend op de release.  Ook Tommy zal dan bij hem thuis te Lennik een afhaalpunt organiseren.
Gezien de coronaproblemen kan afhalen dan alleen na afspraak (met mondkapje en volgens de corona-maatregelen).
Bron: Elvis Presley Society

Boetiek
13/07/2020
MARIAN COCKE IN VERZORGINGSTEHUIS
Marian Cocke, Elvis persoonlijke verpleegster gedurende meer dan twee jaar, vertoeft momenteel in een verzorgingstehuis te Memphis, na een ziekenhuisopname.
Marian kreeg van Elvis een gouden TLC halsketting en een 1976 Pontiac Grand Prix.  Ze is ook auteur van het boek "I Called Him Babe".  We hadden haar eenmaal als gaste tijdens een etentje met de leden te Antwerpen en tijdens de bezoekjes aan Memphis ontmoetten we elkaar geregeld. 
We wensen haar een vlug herstel toe!
Bron: EFON


Algemeen
13/07/2020
THAT'S THE WAY IT IS: HALF AUGUSTUS!


Op deze trieste dag voor de Presley-familie komt Follow That Dream Records met beter nieuws over de release van de boxset "That's The Way It Is" (50th Anniversary Edition).

Gewicht: 7 kg - afmetingen 33 x 33 x 8 cm
Vooropgestelde levering: 10 augustus
De prijs: 199 Euro + verzendingkosten

De tracklisting met talrijke onuitgegeven tracks kan je vinden wanneer je het artikel aanklikt via onze webshop.
Wie zijn voorbestelling nog niet doorgaf, kan het nu doen!
Bron: Roger Semon / FTD

Boetiek
13/07/2020
ELVIS WEENT MEE
Elvis mourns in heaven