Minitrip naar Luxemburg 7 t/m 9 oktober 2022
Birthday Party te Beveren 7 januari 2023 met Nicola Congiu
Minitrip naar Bad Nauheim 18 t/m 20 augustus 2023

Jaar: Maand:
Categorie:
15/07/2022
LINDA THOMPSON
Zowel Linda Thompson als Ginger Alden zijn niet te spreken dat ze in de film "Elvis" niet eens een vernoeming kregen omdat ze toch prominent aanwezig waren in het leven van Elvis.
Linda Thompson deelt nu via diverse sites foto's (meestal bekende) met de King en teksten waar ze beweert dat er tussen het koppel gesprekken zijn geweest over een kinderwens na een geheim huwelijk.
Elvis Presley hield van vele vrouwen waaronder Linda Thompson, zijn grote vriendin tussen 1972-76. Ondanks de lengte van de relatie en de impact die ze had op zijn leven, heeft het voormalige Miss Tennessee model het niet gehaald in Baz Luhrmann's nieuwe Elvis biopic, afgezien van een moment van archiefbeelden.
Linda blijft herinneringen en foto's delen van haar tijd met The King. Onlangs nog markeerde de 72-jarige de 50e verjaardag van haar eerste ontmoeting met Elvis op Instagram.
Ze begon de post met: "Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd/het leven vooruit gaat! 50 jaar geleden vandaag 6 juli 1972, ontmoette ik Elvis en werd direct verliefd. Mijn leven was onherroepelijk veranderd."
Nadat Linda met The King brak in 1976, was zijn laatste vriendin Ginger Alden, aan wie hij begin 1977 een aanzoek deed, maar stierf voordat een vermeend kersthuwelijk kon plaatsvinden. Zij is de enige die het geheim over Elvis' dood naar echtheid kan verhalen, ze bevond zich in de aanpalende kamer toen Elvis bewusteloos neerzeeg. Helaas hoorde ze niets.
Bron: Instagram
Foto: Elvis, Lisa Marie en Linda.

Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Elvis op TV
Tom Hanks en Elvis
Elvis On Tour
Elvis in de belangstelling
Een leuke ontmoeting
Expo in Bad Nauheim
Nieuws van Erik Lorentzen
Een frisse duik?
Mooie cijfers
Graceland's zolder een waar museum?
FTD zending onderweg
Elvis hemd
Linda Thompson
Elvisbusiness laait op
Dionne Warwick en Elvis
Benjamin Keough
Goed opgemerkt!
Elvis weldra op dvd
Is Parker nog geliefd in Breda?
Elvis op nummer één
Zit zijn jasje goed?
Larry Geller en de film
Box Office Elvisfilm