Minitrip naar Luxemburg 7 t/m 9 oktober 2022
Birthday Party te Beveren 7 januari 2023 met Nicola Congiu
Minitrip naar Bad Nauheim 18 t/m 20 augustus 2023

Jaar: Maand:
Categorie:
16/07/2022
GRACELAND'S ZOLDER EEN WAAR MUSEUM?
In een recent interview deelde Lisa Marie mee dat ze sommige aspecten van haar geliefde ouderlijk huis "griezelig" vindt. 
De archivaris van Graceland, Angie Marchese, houdt toezicht op de inboedel van het huis en de bijhorende museum-, opslag- en tentoonstellingsruimtes. 
Ze zei: "De bovenverdieping van Graceland was, zelfs toen Elvis nog leefde, altijd een erg besloten deel van het huis. Zelfs Elvis' beste vrienden en familie gingen niet naar boven tenzij ze persoonlijk uitgenodigd werden. En toen we in 1982 opengingen voor rondleidingen, vroeg de familie om de bovenverdieping privé te houden, en dat verzoek honoreren we vandaag nog steeds."
Lisa Marie sloot zich aan bij de opmerkingen van Marchese.
Presley's enige dochter zei: "Er is niets aangeraakt. Het is nog hetzelfde. Het huis ademt nog steeds "Elvis". "Het is een mooie droefheid. Het is zowel pijnlijk als heel troostend. Het kan beide kanten op.
"Het tapijt is hetzelfde. Mijn kamer is hetzelfde. Boven, die nooit open is geweest voor het publiek, zijn mijn kamer en zijn kamer. Ze liggen naast elkaar. En een zolder. Het is behoorlijk griezelig. Het is een heiligdom," concludeerde Lisa Marie.
De begraafplaats op het gazon van haar ouderlijk huis maakt Lisa Marie zeer emotioneel, omdat zij in die tuin een gelukkig kinderleven heeft geleid.
Bron:  
Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Elvis op TV
Tom Hanks en Elvis
Elvis On Tour
Elvis in de belangstelling
Een leuke ontmoeting
Expo in Bad Nauheim
Nieuws van Erik Lorentzen
Een frisse duik?
Mooie cijfers
Graceland's zolder een waar museum?
FTD zending onderweg
Elvis hemd
Linda Thompson
Elvisbusiness laait op
Dionne Warwick en Elvis
Benjamin Keough
Goed opgemerkt!
Elvis weldra op dvd
Is Parker nog geliefd in Breda?
Elvis op nummer één
Zit zijn jasje goed?
Larry Geller en de film
Box Office Elvisfilm