12 en 13 mei: opendeur te Zwijndrecht
9 juni: koop en ruilbeurs te Antwerpen (linkeroever)
15/8: 2e filmdag te Antwerpen
17-19/8: Elvis weekend in Bad Nauheim (volzet)
8-9/12: citytrip naar Bad Nauheim + kerstmarkt Aken

 12/1/2019: Elvis Presley Birthday Dinner concert
(Antwerpen)

Jaar: Maand:
Categorie:
26/04/2018, 15:13:05
LEUK AANBOD!
Superkoopje!
Elvis In Person - The Florida Tour (augustus 1956).  Een boek van Erik Lorentzen (2kg) met honderden foto's uit deze memorabele tournee van Elvis doorheen Florida.
 
Nu: 45 Euro + portkosten (tijdelijk en beperkt aanbod!)

Hier klikken om uw exemplaar te bestellen
Boeken
26/04/2018, 11:48:04
THE COMPLETE MOVIE MASTERS
MRS (Memphis Recording Service) staat altijd garant voor piekfijn  verzorgde uitgaves. Deze set is nu in voorraad, je vindt er 5 CD's in met alle takes (en  outtakes!) van de Elvisfilms uit de fifties.  Het geheel zit verpakt met een mooi boekje van 200 bladzijden, boordevol informatie over de films Love Me Tender, Loving You, Jailhouse Rock en King Creole.
Voor de super lage prijs kan je dit niet laten liggen, maar pas op: zoals altijd zijn deze uitgaves zeer gelimiteerd in aantal!
29,50 Euro (+ portkosten)
Bron: MRS


Boeken
26/04/2018, 09:11:50
THE SEARCHER OP DVD!
Half juni brengt HBO-USA de DVD "Elvis, The Searcher" uit.  Vermoedelijk (dit is nog niet helemaal zeker) komt de documentaire op een dubbele DVD op de markt aan een prijs van $39.95.  Als een Europese versie op zich zou laten wachten zullen we de Amerikaanse DVD tijdelijk kunnen aanbieden aan onze leden en klanten.  Meer nieuws hierover volgt nog!
Kijk intussen zeker naar de uitzendingen op Canvas op 10 en 17 mei aanstaande!
Bron: HBO USA
Actualiteit
25/04/2018, 23:33:03
ROY ORBISON HOLOGRAM TOUR 2018
Vandaag waren wij op uitnodiging gaan kijken naar "Roy Orbison In Dreams: Hologram Tour 2018".
Onze mond viel van verstomming open van zodra wij Roy Orbison zagen opkomen. Fantastisch toch wat men tegenwoordig allemaal niet kan met de schitterende technieken. Precies of Roy stond in levende lijve voor ons op het podium. Jammer dat er geen foto's mochten genomen worden. Wij kunnen dit concert zeker aanbevelen. Hopelijk maakt men snel werk van een dergelijk project met Elvis in de hoofdrol. Enig minpuntje, het concert was veel te kort (ongeveer 1 uurtje).

Concerten
25/04/2018, 13:33:13
ELVIS, ROY ORBISON, THE BEATLES EN EEN NIEUWE PLAAT...
Twee dagen geleden was het de geboortedag van Roy Orbison.  Larry Geller, sinds de mid-sixties de kapper en vertrouwensman van Elvis had hier een opmerkelijk verhaal over:

Van Roy Orbison tot How great thow Art, een kleine stap!
De stem van Roy Orbison is te beste van iedereen” zei Elvis vaak. Beiden toonden een warm een diepgaand respect voor elkaar, een uitzonderlijke band waarvan de meeste mensen het bestaan niet wisten. Ik ontmoette Roy Orbison voor het eerst in 1963 in onze kapperzaak. Ons clienteel bestond uit alle rangen van de toenmalige showbusiness. Zo bezochten Frank Sinatra, Marlon Brando, Paul Newman, Steve McQueen Glen Campbell, The Everly Brothers, Sam Cooke en vele anderen vaak onze zaak.
Ik werd als Roy’s kapper voorgesteld. Hem ontmoeten en zijn haar in de juiste plooit leggen was één van de memorabele gebeurtenissen van mijn loopbaan in het West Hollywood hairstyling salon. Roy was stil, gereserveerd en aangenaam in de omgang. Bij mijn eerste ontmoeting zat hij in de kapperstoel met zijn zwarte zonnebril nog op. Wanneer ik hem vriendelijk verzocht om zijn bril af te zetten, glimlachte hij en nam voorzichtig zijn bril af.
Tijdens april 1964 nam mijn leven een drastische wending, ik verliet het salon onmiddellijk wanneer Elvis me verzocht om zijn persoonlijke kapper te worden.
Een jaar later; augustus 1965, waren de Beatles te gast in Los Angeles om daar hun historische optredens te geven in de Hollywood Bowl. Iedereen wilde hen ontmoeten maar het was enkel Elvis die zij wensten te zien en kennis mee te maken.
Alvorens de Beatles die vrijdagavond arriveerden, was ik bezig Elvis’ haar te knippen. De zoals gebruikelijk erg spraakzame Elvis was deze avond erg stil en zijn gemoedstoestand kon je sterk aanvoelen wanneer hij in de ruimte staarte. Plots veranderde zijn humeur, wees en keek me recht in de ogen. “Larry, ik weet precies waar deze gasten vandaan komen. Hetzelfde maakte ik mee ! ““Ik hou van hun muziek en hun uitstraling. Zij staan op een podium en zingen daar de liedjes, nummers die zijzelf wensen te zingen voor een publiek. Dit is waar het omgaat; waar de spontaniëteit is, de energie vanuit gaat ! ”Elvis keek me strak aan… “Larry, eerlijk, waar ben ik eigenlijk mee bezig, verpruts ik mijn leven met al deze ‘teenybopper’ films die ik momenteel maak ? Ze zijn allemaal hetzelfde. Het enige dat verandert is de naam van mijn personage en de achtergrond!Elvis werd voor een ogenblik opnieuw stil tot hij plots zei : “Hey, deze gasten komen deze avond naar hier om Elvis Presley te ontmoeten. Om heel eerlijk te zijn, ik schaam me”.“Men laat me enkel wat liedjes zingen in deze films om hun platen te laten verkopen. Ofwel begin ik met het maken van echte, dramatische films of ik doe net zoals de Beatles doen en begin opnieuw die nummers te zingen waarvan ik echt hou !”“De Colonel blijft me beloven dat hij een goeie, echte dramatische film voor me zal vinden maar het enige wat hij doet is ijle beloftes maken. Je weet het maar al te goed Larry; ik doe dit niet enkel voor het geld, ik ben een artiest, zanger. Ik heb zoveel meer in me dan wat ik op dit ogenblik geef. Ik moet iets doen…..en wel onmiddellijk !!!Nadat we klaar waren met de opnames van ‘Paradise, Hawaiian Style’ vertrokken we vanuit LA. terug naar Memphis. Zoals gebruikelijk reden we ’s nachts, Elvis achter het stuur van zijn Dodge mobilehome terwijl onze caravaan van wagens volgde. Omstreeks middernacht, ergens diep in de donkere woestijn van Arizona, de Route 66 volgend, wenste Elvis dat ik een 8-track van Roy Orbison opzette. Roy’s melodieuze en resonante stem vulde de kabine. Wanneer zijn iconische ‘Only The Lonely’ startte, begon Elvis mee te zingen met Roy.  Stel je voor, ‘in the middle of nowhere’, in het midden van de nacht Elvis in duet met Roy Orbison, het was verbluffend, een magisch moment. Ik zal het nooit vergeten.
Wanneer het liedje teneinde was, zette Elvis het volume lager, leunde achteruit, keek me aan met verbazing en tegelijk opwinding in zijn ogen : “Larry Ik weet precies wat ik ga doen, ik neem een gospel album op, maar deze keer is het MIJN album… niet dat van de studio en de Colonel blijft hier volledig buiten. Ik laat noch RCA noch iemand anders mijn muziek verknoeien – niet deze keer !”Vertekkend van Elvis’ diepste wensen en streefdoelen – zich het contrast realiserend tussen zijn huidige carrière en dat van The Beatles – tot de schoonheid en de inspiratie van Roy Orbison’s muziek - werd het fantashtische album “How great thou Art” opgenomen en uitgebracht.
Nog een hele gelukkige verjaardag Roy !

Bron: Larry Geller - Vertaling Lorenzo Vindevogel-

 
Retro
25/04/2018, 09:00:07
VERJAARDAG VAN GLADYS
25 april 1912: vandaag is het de geboortedag van Elvis' moeder, Gladys Smith.  Ze overleed op 14 augustus 1958 in het Methodist ziekenhnuis te Memphis.  Ze werd amper 46 jaar.  Gladys werd geboren in Tupelo als dochter van Robert Lee Smith en Octavia Smith.

Retro
24/04/2018, 21:26:14
THE EVIS CONCERT OP 12 & 13 MEI
Op 12 & 13 mei strijkt "The Evis Concert" terug neer in België. Op zaterdag 12 mei in Antwerpen op op zondag 13 mei te Brugge. Meer info kan je terugvinden op onderstaande link:

https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-2018/the-elvis-concert-2018
Concerten
24/04/2018, 13:43:19
TOP 5 RECORD STORE DAY
               1                             2                            3                             4                                  5

De top vijf van onze leden van de release "Record Store Day 2018" (het lijstje werd gebaseerd volgens de best verkopende platen tot op heden).
1) The King In The Ring (dubbele rode vinyl - genummerd) met dezelfde songs als de RCA-CD die destijds verscheen met als titel: Tiger Man.
2) De picturedisc single "Shake Rattle And Roll / Blue Moon"
3) De LP RCA Sessions Studio 1 (New York), met alternatieve takes
4) De blauwe vinyl Loving You, met alternatieve takes
5) De rode vinyl Girls Girls Girls, met alternatieve takes

Ter informatie: alle producten zijn nog in voorraad!
Actualiteit
22/04/2018, 09:32:10
GATES OF GRACELAND
In een nieuwe aflevering van de befaamde reeks de "The Gates of Graceland" wordt er dieper ingegaan op de platencollectie van The King! 
Kijk even mee!

https://www.youtube.com
Bron en foto: Graceland
Actualiteit
22/04/2018, 08:44:53
VEILINGRESULTATEN
De Amerikaanse veiling "Gotta Have Rock and Roll" liep gisteren ten einde. Je kan de resultaten nakijken via de link onderaan deze tekst.  Het hoogste bod werd voor kleding werd uitgebracht voor een jacket dat Elvis droeg in de seventies (30.390 $)

http://www.gottahaverockandroll.com/catalog.aspx
Actualiteit
21/04/2018, 12:44:06
EéN STUK GRAAG!
Belangrijk:
Verschillende leden hebben ons meerdere exemplaren besteld van de vinylplaat "Elvis, King In The Ring", zonder twijfel de meest gevraagde plaat uit de reeks van Record Store Day 2018.
We hebben die allemaal kunnen uitleveren, maar gezien onze beperkte voorraad zijn we verplicht de bestellingen in de toekomst te beperken tot één stuk per lid (klant).
Dank hiervoor!

Er heerst wat verwarring betreffende het aantal geperste exemplaren. Er werden van deze LP 10.000 stuks aangemaakt, en ze zijn allen genummerd.  De exemplaren die ons werden toegezonden hebben een nummering in de range van 4.000, 5.000 en 7.000.
Actualiteit
21/04/2018, 12:01:00
INSTAGRAM...
Dat Elvis tegenwoordig op zowat alle nieuwe media te vinden is, is een vaststaand feit!
Ook op Instagram bevoorbeeld zie je heel wat Elvis-pagina's voorbij komen.
Op de "Elvispicturespage" zagen we een heel leuke foto staan! Met alle respect voor The King of Pop, doch Elvis was de eerste... The King Of Rock'n Roll! 
Algemeen
21/04/2018, 08:34:58
HEDEN: RECORD STORE DAY, WERELDWIJD!
De Record Store Day vinylplaten zijn vanaf vandaag leverbaar!
Neem een kijkje op onze website en bestel ze vlug!


Actualiteit
21/04/2018, 08:25:15
KOM ERBIJ!
 
Algemeen
20/04/2018, 10:55:33
MORGEN: WERELDWIJDE PLATENDAG!
Morgen is het Record Store Day, zeg maar de wereldwijde feestdag van de vinylplaat, waarbij heel wat speciale releases het daglicht zien in een zeer beperkte oplage.  Deze verkopen kunnen uitsluitend geleverd worden door erkende onafhankelijke platenhandelaars die aangesloten zijn bij de RSD vereniging.
Morgen zal dan ook de dubbele vinyl "King In The Ring" kunnen geleverd worden in rode (ondoorzichtige) vinyl en in een genummerde versie.  Ook de Engelse editie "RCA Studio 1" is dan te koop via onze boetiek, en de vinyl picture single "Shake Rattle And Roll".  De franse releases "Girls Girls Girls" en "Loving You" volgen in de loop van de komende week.
Opgelet: King In The Ring wordt zeer zeker een collector's item, gezien de kleine aantal dat werd voorzien voor de Benelux markt. 
Nog niet in bestelling?  Morgen kan het te laat zijn!
Bron: RSD

Actualiteit
20/04/2018, 10:45:00
ELVIS FILES 23 IN VOORRAAD
Het langverwachte magazine "Elvis Files 23" is nu eindelijk door de Belgische douane ingeklaard, na twee weken (Noorwegen bevindt zich niet in de douane unie) en dus gereed voor verzending.  Je exemplaar nog niet in bestelling?
Doe het dan nu!
Bron: Elvis Presley Society

Klik hier om je exemplaar te reserverenBoeken
18/04/2018, 19:02:21
DE TOPCOLLECTIE OP RADIO 2 MET ELVIS
Volgende week is op Radio 2 tijdens het programma "De Hitcollectie" van Peter Verhulst elke dag  Elvis te beluisteren en dit i.v.m. "The Searcher". 
Bron: Radio 2


Actualiteit
17/04/2018, 10:39:53
EERSTE KALENDER VOOR 2019
De firma Dream International / UK stuurde ons vandaag de frontcover van de nieuwe kalender voor 2019.  
Dat is uitermate vroeg, maar de productie moet nog worden opgestart en we zullen ze pas kunnen aanbieden tegen juli/augustus 2018.  In première alvast de foto!
bron: Dream International
Actualiteit
17/04/2018, 08:32:41
VIJF CLIPS
Als je klikt op de vijf links onderaan kan je via Youtube vijf verschillende clips bekijken van de documentaire "The Searcher".  Binnenkort te bekijken via Canvas (VRT)!
www.youtube.com/watch
https://www.youtube/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch

De driedubbele luxe-uitgave op CD was tijdens de opendeurdagen van afgelopen weekend de keuze bij uitstek van onze leden! Iedereen trok tevreden huiswaarts met de box onder de arm!
Actualiteit
16/04/2018, 11:46:09
THE SEARCHER
Via de facebook van Bruce Springsteen (die meewerkte aan de ontwikkeling van de HBO documentaire "The Searcher") kan je uit de uitzending een clipje bekijken, met een korte reactie van Bruce zelf.

Bruce Springsteen

De uitzending van zaterdag op HBO kreeg van Elviskenner en fotograaf Keith Alverson een 8/10. Hij geeft wel aan dat verschillende aspecten uit Elvis' leven niet werden aangehaald, maar deze bevindingen zullen voor iedereen verschillend zijn, en in een documentaire van 180 minuten kan je niet alles en iedereen vermelden.
Bron: fb Bruce Springsteen / Keith Alverson
Actualiteit
15/04/2018, 10:22:59
EERSTE RECORD STORE DAY LP REEDS IN VOORRAAD
Vrijdag werd ons reeds de eerste vinyl geleverd van "The New York Sessions" (RCA Studio 1), één van de vinylplaten die verscheen ter gelegenheid van Record Store Day 2018.
Er was enkele dagen geleden nog grote commotie of deze plaat al dan niet zou verschijnen, en kijk... ze viel als eerste in de bus.
Gezien de afspraken (waar we ons moeten aan houden), kunnen we deze LP slechts leveren op 21 april aanstaande, samen met de andere geplande releases! De regels van levering zijn vrij strikt en we willen géén boycot van de organisatie voor volgende releases!
De LP werd geperst op 180grm vinyl, en wordt geleverd met een extra poster en een grote sticker op de hoes (RSD)
De tracks: Blue Suede Shoes / My Baby Left Me / One-Sided Love Affair / So Glad Your Mine / I'm Gonna Sit Right Down & Cry / Tutti Frutti / Lawdy, Miss Clawdy / Shake, Rattle & Roll / Hound Dog / 10. Don't Be Cruel / Anyway You Want Me / Lawdy, Miss Clawdy (Take 6) / Lawdy, Miss Clawdy (Take 7) / Lawdy, Miss Clawdy (Take 8 & 9) / Lawdy, Miss Clawdy (Take 11 & 12) / Shake, Rattle & Roll (Take 1-3) / Shake, Rattle & Roll (Take 5-7) / Shake, Rattle & Roll (Take 8) / Shake, Rattle & Roll (Take 9-11) / Shake, Rattle & Roll (Take 12 Undubbed Edit Master). De opnames dateren van 30/1, 31/1, 3/2 en 2/7/1956.
Bron: Joe Pizarda / MRS


Boetiek
15/04/2018, 10:16:45
LAATSTE DAG!
Laatste kans om nog deel te nemen aan onze wedstrijd "The Searcher".  
Kom op 8 mei naar Brussel en kijk in avant-première naar het eerste deel van deze schitterende documentaire op groot scherm!
Voor meer informatie, kijk ook naar ons bericht van 12 april op deze blog!
Actualiteit
15/04/2018, 08:35:55
CLASSICS 1000
Elvis kreeg de 44e plaats toebedeeld in de Classics 1000 hitparade van radio 1, die door de luisteraars werd samengesteld.  Dat is een mooi resultaat voor "Suspicious Minds", van een toch "niet" Elvis-minded publiek. De eerste plaats was voorbehouden aan Led Zeppelin. Always On My Mind stond als nieuwkomer op de 152e plaats. Verder: Blue Suede Shoes (290), Heartbreak Hotel (349), In The Ghetto (377), Return To Sender (645), Are You Lonesome Tonight (667), My Boy (768), King Creole (833), Mystery Train (926).
Actualiteit
14/04/2018, 10:02:19
OPENDEUR

Welkom vandaag en morgen van 11 tot 16 uur te Zwijndrecht (Pijlstraat 15)
Actualiteit
13/04/2018, 17:44:34
EEN MOOIE QUOTE!
Naar aanleiding van de uitzending van de eerste episode van "The Searcher", morgen via HBO in Amerika, publiceerde David Porter een wel erg opvallende quote: (David is een producer bij Stax Records en muzieklegende in Memphis):
"Elvis was de baanbreker voor de muzikale geloofwaardigheid van Memphis, Tennessee"


Bron: David Porter / HBO
Actualiteit
13/04/2018, 16:20:20
PROBLEMEN BIJ RECORD STORE DAY?
Onafhankelijke platenlabels werden deze week onder druk geplaatst bij de release van hun Elvisproducten, zoals ondermeer de Engelse release met de "New York Sessions" (MRS) en de Franse release (Loving You en Girls Gilrs Girls). Er is geen zekerheid wat er precies achter een eventuele boycot schuil gaat, maar insiders geloven dat er problemen kwamen met Sony/RCA, omdat deze onafhankelijke labels vinylplaten uitbrengen met alternatieve opnames.  Deze mogen dan wel meer dan 50 jaar oud zijn, en zich in "publiek domein" bevinden, het is altijd tegen de zin van RCA dat deze gebruikt worden zonder dat er rechten worden betaald.  
Het blijft dus best mogelijk dat de verantwoordelijken van RSD deze platen zullen bannen uit de release, Elvisfans zullen dat niet aan hun hartje laten komen. De platen werden al aangemaakt en zullen ook verschijnen, alleen krijgen ze misschien niet het officieel karakter en de bijhorende sticker van RSD.
Afwachten dus.
Bron: various - foto: de officiële release van Sony/RCA
Actualiteit
13/04/2018, 16:11:54
HITNOTERINGEN BENELUX
De hitlijstnoteringen voor deze week in de Benelux:
Album Top 200 - België
47 (--) "The Searcher" - Elvis Presley (1e week).
Dutchcarts Nederland
81 (--)  "The Searcher - Elvis Presley (1e week)
Het gaat hier over de gezamenlijke verkoop van de CD, luxe box en vinyl.  De enkele CD verkoopt slechts met mondjesmaat, gezien het kleine prijsverschil met zijn grotere broertje (de luxe box).
Bron: Ultratop / Dutchcharts, met dank aan Gertie Kuipers
Actualiteit
13/04/2018, 08:12:13
FILM MET RILEY KEOUGH IN CANNES
De film Under the Silver Lake (Met Riley Keough) is geselecteerd voor de officiële competitie van het filmfestival van Cannes. Het lijdt geen twijfel dat ook Riley hier aanwezig zal zijn!

Filmdistributeur The Searchers maakte vandaag bekend dat de mysterieuze thriller Under the Silver Lake geselecteerd is voor de officiële competitie van het Filmfestival van Cannes (8 t/m 19 mei 2018). De film wordt deze zomer uitgebracht in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

De mysterieuze thriller is geschreven en geregisseerd door David Robert Mitchell, bekend van de horrorhit It Follows. De cast bestaat onder andere uit Andrew Garfield (Hacksaw Ridge,The Amazing Spider-Man), Riley Keough (The Girlfriend Experience, American Honey) en Topher Grace (Spider-Man 3, That ’70s Show).
Bron: Film Geek - foto: Riley in Cannes in 2016.
Actualiteit
12/04/2018, 16:14:53
RILEY IN MARIE CLAIRE EN NIEUWE FILM
Dat Elvis' kleindochter de magische look van Elvis en Priscilla combineert hoeft niet meer gezegd worden.  Ze wordt ook meer een meer een gewaardeerde actrice in Hollywood en gaat het wellicht helemaal maken. Natuurlijk mag Lisa Marie daar ook erg fier op zijn.  
In de editie van mei 2018 prijkt ze op de cover van het modeblad Marie Claire.
Bron: Marie Claire

Riley zal binnenkort ook te zien zijn in de film "Under The Silver Lake"Actualiteit
12/04/2018, 11:46:20
NOG TIJD TOT ZONDAG!


Wij hebben nog enkele gratis tickets voor de persvoorstelling van de exclusieve voorstelling van "Elvis, The Searcher" op dinsdag 8 mei te Brussel in cinema Aventure (Kleerkopersstraat  - Centrumgalerij Blok IIe - 20 uur). Deze bioscoop ligt in het centrum van Brussel op enkele passen van de beurs. Er wordt enkel het eerste deel (90 minuten) van deze documentaire getoond in originele (niet ondertitelde) versie.

Er is slechts één voorwaarde: antwoorden op volgende vraag:

Er werkten twee grote muzikanten/zangers uit de muziekgeschiedenis mee aan deze productie. Noem één naam, en zend je antwoord aan:

Elvis Presley Society - tcb.elvis@skynet.be

Jullie antwoorden worden verwacht uiterlijk tegen 15 april (0.00 uur).
Een onschuldige kinderhand zal uit de goede inzendingen de gelukkigen uit de trommel halen. Deze worden per email op de hoogte gebracht.
Bron: Sony/RCA -  Brussel
Actualiteit
12/04/2018, 10:13:18
OPENDEURWEEKEND
Zaterdag en zondag aanstaande (14/15 april) kan je komen aanbellen bij de Elvis Presley Society in Zwijndrecht.  Het is dan opendeurweekend en je bent er welkom van 11 tot 16 uur.  Je kan er ondermeer volgende nieuwe items komen ophalen:

The Searcher (CD - luxe box - vinyl)
Elvis in Murfreesboro (laatste release van FTD)
Elvis' Close Up (budget re-release)
Elvis Fool (laatste FTD vinyl)
Elvis, Rebel with a cause (laatste FTD boek)
Elvis 1956 in Stereo (VeeTone vinyl)

Adres: Pijlstraat 15
2070 Zwijndrecht

Actualiteit
12/04/2018, 10:04:37
12 APRIL 1959
12 april 1959:
Opendeurdag in de kazerne van Friedberg / Duitsland.  Elvis rijdt de bezoekers rond en geeft uitleg over de legerdienst in Duitsland.
Bron: Elvis, Day by Day
Retro
12/04/2018, 09:50:48
NIEUWE PHILHARMONIC CD?
Er doen de geruchten de ronde dat The Royal Philharmonic Orchestra aan een nieuw project werkt met Elvis songs, die mogelijk een nieuwe CD opleveren.  Ditmaal werden enkele gospelsongs onder de loep genomen en voorzien van nieuwe backingvocals van The Imperials en the Stamps. Sony/RCA kon on op dit ogenblik de waarheid van dit verhaal nog niet bevestigen. Vele fans vinden een nieuwe release in deze vorm niet echt opportuun, drie uitgaves vinden ze wel voldoende...
Bron: Elvis Express
Actualiteit
11/04/2018, 17:47:52
VEILING GOTTA HAVE ROCK AND ROLL
Een Amerikaanse veiling die altijd weer terugkeert is deze van Gotta Have Rock and Roll.  Er worden deze keer weer verschillende Elvis' kledingstukken, ringen en andere zaken aangeboden. Dit extravagante hemd wordt op $ 6.000 geschat.
Kijk even mee naar de catalogus:
https://www.gottahaverockandroll.com/catalog.aspx
Actualiteit
11/04/2018, 16:08:34
NIEUWE KLEURVINYL IN VOORRAAD
Nieuw in onze shop: Elvis, The Fifties in stereo (VeeTone Records).  De originele "mono" opnames werden hier op een professionele wijze geremixed tot er een verbluffend resultaat te voorschijn kwam.  De LP's zijn te koop in twee versies: groene en oranje vinyl.  Let echter op: gezien de kleine oplage (500 stuks elk) zullen ze al gauw uitverkocht zijn.  
Wij zijn in het bezit van extra lage nummering: beneden der 100!
Prijs: 25 Euro elk (+ verzending)

Boetiek
11/04/2018, 15:46:01
OMAHA,NEBRASKA 1974 - TRACKLIST

OMAHA, NEBRASKA '74
5", 2xCD digipack. Two soundboard-recorded shows.
 
Disc One:
OMAHA CIVIC AUDITORIUM, JUNE 30th 1974 (afternoon)
See See Rider / I Got A Woman, Amen / Love Me / Tryin' To Get To You / All Shook Up / Love Me Tender / Hound Dog / Fever / Polk Salad Annie / Why Me Lord?  / Suspicious Minds / Introductions /
I Can't Stop Loving You / Help Me / An American Trilogy / Let Me Be There / Funny How Time Slips Away / Big Boss Man / Steamroller Blues / Can't Help Falling In Love / Closing Vamp
 
Disc Two 
OMAHA CIVIC AUDITORIUM, JUNE 30th 1974 (evening) 
See See Rider / I Got A Woman, Amen / Love Me / Tryin' To Get To You / All Shook Up / Love Me Tender / How Great Thou Art / Hound Dog / Fever  / Polk Salad Annie  / Why Me Lord? / Suspicious Minds / Introductions / I Can't Stop Loving You / Help Me / Bridge Over Troubled Water / Let Me Be There / Happy Birthday / Funny How Time Slips Away / Big Boss Man / My Way /Steamroller Blues (incomplete)
Bron: FTD, Londen
CD
11/04/2018, 15:21:24
PRISCILLA IS DE RODDELS BEU
Via de facebookpagina van Priscilla vernemen we dat ze komaf wil maken met de roddels die over haar verspreid worden!
Volgens de roddelpers in de UK (The Mirror, en ook de Daily Mail) zou Priscilla gezegd hebben dat Elvis wel degelijk depressief was en zichzelf van het leven zou ontnomen hebben! Dit verhaal is absoluut niet waar! Als bron voor hun artikel geven beide nieuwskranten de nieuwe docu "The Searcher" op!!! "
Ze zouden zich beter schamen" aldus Priscilla!

Bron:Facebookpagina Priscilla Presley

Actualiteit
10/04/2018, 21:32:29
GRACELAND GATES
In een nieuwe aflevering van de befaamde reeks "Gates of Graceland" gaan we met Angie Marchese en haar gast Tom Brown dieper in op het zaken doen van Vernon Presley.
We kijken mee in Vernon's kantoor en ontdekken o.a oude loonbriefjes van DJ Fontana maar ook allerhande betalingen die Vernon voor Elvis uitvoerde.
In een oude dossierkast werden ook enkele kleine "gifts" gevonden die de fans destijds naar Elvis opstuurden. Kijk even mee...
Actualiteit
10/04/2018, 17:58:10
VERONIQUE - KISS ME QUICK
Vandaag verscheen op het Instagram-account van Veronique De Cock toch wel een heel mooi en bijzondere foto.
Laat ons eerlijk zijn,Veronique in badpak laat menig (mannelijk) Elvis-fan ook niet onberoerd, en het plaatje is nog completer als als je leest wat er op haar badpak geschreven staat:"Kiss me Quick" 
Zou dit een boodschap zijn voor de fotograaf in kwestie? 
Bron:Instagram-account Veronique De Cock

10/04/2018, 11:53:31
FOLLOW THAT DREAM NIEUWS
  

Follow That Dream Records kondigde zonet de nieuwe release aan van volgende titel:  “ELVIS: OMAHA NEBRASKA ‘74”  (2CD - 5" digipack) waarop de twee shows van 30 juni 1974 te beluisteren zijn, die werden opgenomen in het Omaha Civic Auditorium (namiddag en avondshow).
Omdat de productie van deze CD nagenoeg voltooid is wordt gehoopt dat de verzending omstreeks 23 april kan plaatsvinden.
Bron: Roger Semon / FTD

CD
10/04/2018, 11:13:28
EXPO 1958
Binnen een week (17 april) en welgeteld 60 jaar geleden werd de wereldtentoonstelling te Brussel officieel geopend.  Helaas heeft Elvis dit evenement nooit kunnen meemaken, hij kwam pas op 1 oktober 1958 in Duitsland toe, enkele dagen later zou de Heyzel Expo voorgoed zijn deuren sluiten.  
Retro
09/04/2018, 18:28:19
FTD RELEASES
Follow That Dream Records voorziet tegen half mei 2018 een nieuwe release, die morgen officieel wordt aangekondigd. Dat werd zonet gemeld door Roger Semon.  We zijn erg benieuwd wat voor moois de firma nog in petto heeft.
Bron: FTD / Roger Semon
Actualiteit
09/04/2018, 18:15:35
KALENDERS 2019
 De Engelse firma Danilo werkt naarstig aan de nieuwe kalenders die tegen half augustus zullen uitkomen.  Er is momenteel nog geen zekerheid over de voorzijde van de Elvis kalender 2019, aldus de verantwoordelijke van de katalogus.  De foto's die her en der verschenen zijn nog niet goedgekeurd door Graceland. Wel is bekend dat er een speciale "box" verschijnt met daarin een speciale "limited edition" kalender, een agenda en een pen, mooi verpakt in een kadobox. Ook de andere firma uit Londen (Dream International) werkt aan zijn katalogus.  De voorzijde van de nieuwe 2019 kalender werd gekozen door onze Society.
Bron: Danilo

Actualiteit
09/04/2018, 10:31:25
ELVIS BEFORE GRACELAND
In Memphis werd het boek "Elvis Before Graceland" heruitgebracht in pocketvorm. Hierin vindt de lezer het verhaal toen Elvis nog voor Crown Electric werkte en waar James Tipler zijn overste was. James bleef bij Crown Electric tot 1990 en vertelde zijn verhaal aan Adrian Keller, die er een boek over schreef. Na de hard-cover versie is er dus nu ook een goedkopere editie.  Onze Society heeft dit boek niet te koop, maar het kan zonder probleem besteld worden via Amazon. Het bevat 40 foto's en documenten. Het kost 19,99 dollar + verzending.
Bron: Adrian KellerBoeken
09/04/2018, 10:11:51
DE TELEGRAAF UIT DE BOCHT
Nadat verleden week het blad Humo harde taal gebruikt over Elvis, gaat vandaag de Nederlandse krant De Telegraaf uit de bocht.  Daarin kan je weer eens lezen dat Elvis drugs gebruikte, deze voor het eerst kreeg in het leger en er op 42-jarige leeftijd ook aan overleed.  Het woord wordt voor de zoveelste keer verward waar "medicijnen" wordt bedoeld....  De tijd is rijp dat de Nederlandse fans zijn krant terechtwijst!
Bron: De Telegraaf
Actualiteit
08/04/2018, 10:24:44
HANDTEKENING VERKOCHT
De Elvis postkaart uit de fifties die twee weken geleden met handtekening werd aangeboden is verkocht aan $ 900 + kosten.  Dat is een mooie prijs,  haast dubbel zo duur dan de postkaarten die geregeld door onze Society worden aangeboden.  Deze was echter getekend voor dat Elvis met legerdienst vertrok.  Er heerste op facebook wat onenigheid over de echtheid ervan, maar ons buikgevoel geeft aan dat deze wel degelijk 100% authentiek is. Er zullen natuurlijk altijd wel pessimisten zijn die het niet kunnen of willen geloven. We hebben ook even geboden, maar grepen er naast!
Bron: Invaluable
Actualiteit
07/04/2018, 07:48:30
COCA COLA EN ELVIS
Coca Cola lanceerde een nieuwe promotiecampagne met een duidelijke knipoog naar Elvis en de toepasselijke tekst: "They don't make 'm like they used to do, we do". 
Er bestaat ook een leuk filmpje:
cocacola
Bron: Elvis Express / Elvisfans of Nashville

Actualiteit
06/04/2018, 20:22:05
VEILING...
Veiling Catawiki.
We zullen het moeten blijven herhalen: kijk eerst even naar onze website alvorens je gaat bieden voor Elvis souveniertjes via een veiling die je graag in huis haalt:
Zonet werd een gouden plaat (single) verkocht voor 200 Euro + veilingkosten (9%) + verzending.  We hebben dergelijke platen in huis voor 159 Euro!!!
Actualiteit
06/04/2018, 17:31:56
10 TICKETS VOOR ONZE LEDEN!
Wij delen exclusief aan onze leden 10 gratis tickets uit voor de exclusieve voorstelling van "Elvis, The Searcher" op dinsdag 8 mei te Brussel in cinema Aventure (Kleerkopersstraat  - Centrumgalerij Blok IIe 20 uur). Deze bioscoop ligt in het centrum van Brussel op enkele passen van de beurs. Er wordt enkel het eerste deel van deze documentaire getoond in originele (niet ondertitelde) versie.

Er is slechts één voorwaarde: antwoorden op volgende vraag:

Er werkten twee grote muzikanten/zangers uit de muziekgeschiedenis mee aan deze productie.  Noem één naam, en zend je antwoord aan:

Elvis Presley Society - tcb.elvis@skynet.be

Jullie antwoorden worden verwacht uiterlijk tegen 15 april (0.00 uur).
Een onschuldige kinderhand zal uit de goede inzendingen 10 gelukkigen uit de trommel halen. Deze worden per email op de hoogte gebracht.
Bron: Sony/RCA -  BrusselActualiteit
06/04/2018, 15:42:22
GRACELAND HAALT EEN SLAG BINNEN!
Graceland mag haar concertzaal van 6.200 zitjes bouwen aan de overzijde van het domein van Presley, onder voorwaarden dat ze niet gaan concureren met het FedEx Forum dat in de nabijheid van Beale Street is gelegen. Er werd ook een overeenkomst gesloten dat de verdere uitbouw van de huidige tentoonstellingsruimte mag doorgaan op de gronden die zijn vrijgekomen door de afbraak van het Heartbreak Hotel. Verder zijn er nog wat financiële afspraken gemaakt, die hier niet echt relevant zijn.
De stemming werd afgesloten met een 5-3 voordeel voor Graceland.
Bron: Meagan Nicols, Lead Reporter, Memphis Business JournalActualiteit
06/04/2018, 11:43:41
PRIMEUR! THE SEARCHER IN AVANT PREMIèRE
Breaking News!
Op dinsdag 8 mei vindt er een éénmalige projectie plaats van het eerste deel van de documentaire "Elvis, The Searcher", dit in nog nader te noemen Brusselse bioscoop.  Kijk vooral uit naar de media (pers + radio), want de tickets zullen alléén beschikbaar zijn via deze kanalen. Er ontbreken momenteel nog meer gegevens, maar we dachten toch dat je dit heuglijke nieuwsje op prijs zou stellen. 
Deze unieke organisatie kwam tot stand dank zij de samenwerking tussen onze Elvis Presley Society, Sony RCA en Sony Pictures.
Bekijk hier nogmaals de officiële "teaser"
The Searcher
Bron: Elvis Presley Society 6/4
Actualiteit
06/04/2018, 09:30:30
ANDY WARHOL'S ELVIS IN LONDEN
Vanaf gisteren is er een werk van Andy Warhol te bekijken bij Christies in Londen. De "dubbele Elvis" uit 1963 zal te New York geveild worden op 17 mei en zou wel eens 30 miljoen dollar kunnen opbrengen, althans als we de schattingen mogen geloven.  Als je in Londen bent, het werk is nog te bewonderen tot 10 april. 
Bron: Associated Press


Actualiteit
06/04/2018, 08:29:05
THE SEARCHER OP ENKELE CD
Naast de release van de supermooie 3-CD box "The Searcher" verscheen er ook een dubbele LP, en misschien een beetje in de vergeethoek een enkele CD.  Wie de 3-CD set aankocht heeft vermoedelijk niet de neiging ook nog eens de enkele CD aan te kopen (geld groeit helaas niet zomaar) en het is dubbel gebruik.  Fervente verzamelaar willen dit schijfje misschien wel, en dat is niet eens zo'n gekke beslissing!
Deze CD bevat 18 tracks, waarvan 8 moeilijk te vinden songs.  Sommigen hiervan staan enkel op FTD releases, en indien je deze niet hebt gevolgd, is deze CD toch wel aan te raden.  Bovendien zit er een klein informatief boekje bij!
Prijs: 15 Euro!
CD
06/04/2018, 08:23:28
GEEN OPENDEUR DIT WEEKEND!
Normaal is het tijdens het eerste weekend van elke maand opendeurdag bij onze Elvis Presley Society te Zwijndrecht.  Deze keer slaan we een weekje over, de eerstvolgende "hop-in" vindt plaats op 14 en 15 april.  Bespaar je dus een extra (en nutteloze) rit en stel je bezoekje een weekje uit!
Hartelijk dank!
Actualiteit
06/04/2018, 08:08:36
VEILING LOOPT VANDAAG TEN EINDE
Vandaag is het de laatste dag dat je kan bieden op de Elvis-Catawiki veiling.  Deze loopt af omstreeks 20 uur vanavond. Ongeveer 90 kavels (loten) veranderen vandaag van eigenaar, sommige gaan vrij duur, andere dan weer voor een prikje.  De belgische 78-toeren plaat staat inmiddels al 80 Euro!
Bekijk ze allemaal op deze site en biedt mee wat je kan interesseren!

www.catawiki.nl/a/th/179-elvis-presley-veiling
Actualiteit
05/04/2018, 18:51:40
MERKWAARADIG TALENT
Via Facebook ontdekten we een schitterende video van de zestienjarige Raffi Arto, die verleden jaar finalist was van de muziekwedstrijd "The Voice en France".  Kijk even mee naar dit merkwaardig talent en oordeel zelf: 

www.facebook.com/vartan.antonyan.73/videos/1829155583978607/

Actualiteit
05/04/2018, 18:33:41
HUMO OVER DE SCHREEF

Het weekblad "Humo" bloklettert als eerste de komst van de Elvis-documentaire op TV. Toch kunnen ze het niet laten Elvis een boerenkinkel te noemen... Foei Humo!


Elvis Presley: The Searcher': tweedelige docu over de man achter de muziek

Over het smoezelig kantje aan het glamoureuze leven van Elvis Presley is al heel wat inkt gevloeid. De man zou geleefd hebben op een ongezond dieet van vet voedsel en pijnstillers. Door die verhalen heeft het algemene beeld van The King meer weg van een zweterige boerenkinkel dan van een majestueuze muziekkoning. De nieuwe, tweedelige HBO-reeks wil dat beeld bijstellen en Elvis opnieuw op het voetstuk plaatsen waar hij thuishoort.
Bron: Humo 5 april 2018

Actualiteit
05/04/2018, 16:50:23
INGEPAKT STAAT NETJES
Oef, ze zijn allemaal de deur uit voor levering op vrijdag: Elvis The Searcher: CD - CD luxebox - Vinyl. Het waren gisteren en vandaag inpakdagen, dat mag wel gezegd.  
Wie echter nog andere zaken bestelde, samen met deze uitgave (Elvis Files Magazine volume 23 bvb, moet nog even wachten, want die zijn onderweg uit Noorwegen).
Foto: ons personeel aan de inpaktafel

Actualiteit
05/04/2018, 15:47:10
MOVIE MASTERS 50'S
The Complete 50's Movie Masters verschijnt binnen enkele weken en is nu reeds bestelbaar via onze website.  Ga naar: CD - box sets en reserveer tijdig je exemplaar.  Zoals altijd zijn deze MRS uitgaves uitermate goed verzorgd en zeer gedetailleerd.  Deze set bevat 5 CD's en een boekje van 200 bladzijden.
Prijs: 29,50 Euro (+ portkosten)

Hier klikken om je exemplaar te bestellen

Boetiek
05/04/2018, 12:45:22
THE SEARCHER!
We hielden de Elvisfans nog graag een dagje in "blijde verwachting" tot ze hun CD "The Searcher" zouden ontvangen, maar we kregen te veel aanvragen van Elvisvrienden betreffende de alternatieve tracks en de song van Elvis' moeder.
Het was uiteraard al eerder geweten: er staan géén nieuw teruggevonden tracks op deze CD-set, al klinken sommige wel erg ongewoon in de oren...vermoedelijk omdat je ze niet zo erg veel speelt, en er zijn ook massa's alternatief materiaal te vinden. Het liedje "Home Sweet Home", gezongen door Gladys is een korte song van 1:06 minuten, met begeleiding met piano. Het liedje zou dateren uit 1823 uit de opera Clari of The Maid Of Milan. Later kreeg het meer bekendheid omdat het gebruikt werd tijdens de Amerikaanse oorlog tussen Noord en Zuid.  Het werd een verboden song omdat het de soldaten zou aanzetten tot desertie.
Het thema werd ook in Europa hernomen, ondermeer door Donizetti in de opera Anna Bolena.
Zelfs Priscilla, noch Jerry Schilling wisten niet dat deze opname bestond.  Je kan hierover een kort interview beluisteren via deze link:
www.youtube.com/watch
Bron: Wikipeadia, Youtube
Actualiteit
04/04/2018, 17:42:35
SUSPICIOUS MINDS, TAKE 6
Op de schitterende CD-box "The Searcher" die gisteren reeds geleverd werd staat een even schitterende versie van "Suspicious Minds" (take 6).  Fervente fans zullen zich herinneren dat deze ook te vinden is op de FTD-CD "Memphis Sessions".
Luister toch nog even mee:
www.youtube.com/watch
Actualiteit
04/04/2018, 16:47:36
ALOHA FROM HAWAII: 4 DECEMBER 1973.
4 april 1973: Elvis vertoeft in z'n villa te Las Angeles en kijkt naar de uitzending van Aloha From Hawaii via NBC.  Dat is hoogst ongewoon voor Presley, die haast nooit naar films keek waar hijzelf in meespeelde.
Retro
04/04/2018, 15:11:54
MOOI....
Twee schitterende foto's!
(dank aan Michel van Eyck en Elvisfans of Nashville)
foto links: Elvis met Lisa Marie (helaas is deze foto een montage!) - foto rechts: April 1, 1969: Elvis aan z'n huis in California (1174 Hillcrest Drive).

Actualiteit
04/04/2018, 14:44:53
HOORZITTING VOOR GRACELAND

Morgen, donderdag, worden de verantwoordelijken van Graceland gehoord voor de "EDGE" commissie (EDGE=Economic Development Growth Engine), waar ze al hun plannen voor de geplande concertzaal, een grotere tentoonstellingsruimte, een assemblagefabriek voor souvenirs en de uitgifte van aandelen minitueus uit de doeken moeten doen. Het is de commissie niet meer duidelijk waar Graceland met al deze projecten naar toe wenst te groeien omdat de financiële kant niet duidelijk meer is.  De hoorzitting gaat door in het Embassy Suites hotel ten oosten van Memphis.
Bron:  – Reporter, Memphis Business Journal
foto: Joel Weinshanker, chairman van EPE en president van het National Entertainment Collectibles Association.


Actualiteit
04/04/2018, 09:35:25
U.S.A. REIS VOLZET!
Bij de organisatie van de U.S.A. reis die doorgaat van 28 april tot en met 5 mei boekten  30 zitjes op de vluchten via Chicago naar Memphis.  Deze zijn nu geheel ingenomen, de reis gaat door met het bordje "volzet".  Weer een voltreffer van onze Society, de fans moesten dan ook maar enkele dagen vrijaf nemen omdat het eind van de maand een weekend (en brugdag) is, en 1 mei een feestdag. Tijdens deze trip zullen ze ook het Lorraine Motel bezoeken, waar Martin Luther King vijftig jaar geleden op het balkon van dit motel werd vermoord (4 april 1968). 
foto: de plaats van de moord, enkele minuten later.
Reizen
03/04/2018, 18:29:07
NEDERLANDER VEROORDEELD
Alles wat met Elvis te maken heeft is groot nieuws, zo was ook de rechtszaak vanJimmy P. in Nederland,  omdat die zijn replica-Gracelandhuis zou gebouwd zijn met drugsgeld.  Vandaag is de uitspraak van het proces niet zo mild: hij werd veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf wegens witwassen, hennepteelt, stroomdiefstal en valsheid in geschrifte. Ook moet P. een bedrag van 737.000 euro betalen aan de Nederlandse staat. 
Bron: BN De Stem

Actualiteit
03/04/2018, 16:19:52
WAT EEN SCHITTEREND IDEE!
Wij kregen ze niet, maar kijk eens aan wat de Elvisfans in Nashville kregen aangeboden met Pasen: eitjes met allemaal een Elvismotief.  Leuk toch!
Bron: Elvisfans Of Nashville

Algemeen
03/04/2018, 16:10:16
TWEE MILJOENENHITS OPGENOMEN: 1960
3 april 1960: Elvis neemt in studio B te Nashville twee van zijn allergrootste successen op: "It's Now Or Never en Are You Lonesome Tonight".  Het is de eerste maal na het volbrengen van zijn legerdienst dat Elvis terug in deze studio opneemt. 


Retro
03/04/2018, 13:04:41
IN VOORRAAD!
Nu al in voorraad:
Elvis The Searcher (enkele CD) - luxe 3CD-box - 2LP set
Elvis, Close Up (4CD Box)

De artikelen worden zo vlug mogelijk verzonden naar alle leden en fans die een voorbestelling plaatsten!  De officiële releasedatum is 6 april.

Boetiek
03/04/2018, 08:58:29
MET EEN KNIPOOGJE...
We moeten het toegeven, we zijn niet zo erg goed thuis in de wereld van alternatieve en hardrock muziek, maar deze twee langspeelplaten vielen ons toch onmiddellijk op tijdens de platenbeurs van gisteren aan zee: met een duidelijke knipoog naar Elvis!

Actualiteit
03/04/2018, 08:39:47
PLATENBEURS BREDENE
We wensen alle leden heel hartelijk te danken voor de opkomst tijdens de platenbeurs van gisteren te 
Bredene.  Ze kwamen uit alle hoeken van Vlaanderen, twee fans uit Tongeren hadden een wat langere rit op de teller staan.  De gratis cd's waren dan ook in een mum van tijd uitgedeeld.  Enkele leden krijgen ze morgen via de post....
Dank!
Actualiteit
01/04/2018, 09:54:35
HAPPY EASTER!
01/04/2018, 09:11:54
EEN NIEUWE MAAND!
1 april 2018, een nieuwe dag, een nieuwe maand
We zetten graag de voornaamste nieuwtjes van de voorbije maand nog even op een rijtje:
Volg even mee!

PAASMAANDAG:PLATENBEURS IN BREDENE!

Onze Elvis Presley Society is aanwezig op de internationale platenbeurs te Bredene op maandag 2 april 2018, en we delen geschenken uit! 

1) de eerste twintig leden die zich aanbieden aan de stand ontvangen een gratis CD (studiosongs)
2) alle aankopen aan onze stand vanaf 25 Euro ontvangen gratis een "live CD".
Je vindt er die dag tevens tal van nieuwigheden en een ruime keuze aan boeken aan spotprijzen.
Ook kan je er alle info bekomen over onze komende evenementen en minitrips.

Kom je ons ook bezoeken? Paasgeschenkjes genoeg! 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 21 april verschijnen in het teken van Record Store Day 2018 (feestdag van de vinylplaten).  We zetten ze nog even op een rijtje:
King In The Ring (2LP set) in rode vinyl.  De tracks op deze LP-set zijn allemaal afkomstig van de eerder verschenen CD "Tiger Man" (1968 Special).
Loving You: herpersing van de gekende langspeelplaat in blauwe vinyl
Girls Girls Girls: herpersing van de gekende langspeelplaat in rode vinyl
RCA Studio Sessions 1956: uitgave van MRS in 180g zwarte vinyl met bijhorend boekje
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is je voorbestelling voor de luxe-3CD box van "Elvis, The Searcher" reeds geplaatst? 
Deze schitterende release komt binnen een week op de markt, de TV-documentaire van 180 minuten is een weekje later te zien in de U.S.A. via HBO.  (In mei in België)!
Wees er als de eersten bij en bestel nu al je exemplaar aan een meer dan aantrekkelijke prijs!
Prima nieuws, heet van de naald!

De documentaire "Elvis, The Searcher" wordt uitgezonden via VRT (Canvas) op 10 en 17 mei aanstaande.
(Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen).
Bron: Bart Saerens / VRT Klantendienst
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Nederlandse veilingsite "Catawiki" opende een nieuwe Elvisveiling waar heel wat moois wordt aangeboden.  Het blijft toch altijd uitkijken wat je precies wenst te kopen en hoeveel je er wil voor geven.  Het blijft een feit dat sommige artikels hoge prijzen halen (+veilingkosten en verzending), terwijl diezelfde zaken in onze boetiek voor de helft van de prijs te koop worden aangeboden.
je kan nu al de aangeboden kavels bekijken via volgende link:
veiling.catawiki.nl/a/124147
De meeste aanbiedingen starten aan de prijs van 1 Euro, zoals ook deze 78-toerenplaat van Belgische oorsprong (label: Disel) met verkeerd gedrukte titel: "Blue Suede Shoe".  De veiling loopt nog tot vrijdag 6 april.


Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
Leuk aanbod!
The Complete Movie Masters
The Searcher op DVD!
Roy Orbison Hologram Tour 2018
Elvis, Roy Orbison, The Beatles en een nieuwe plaat...
Verjaardag van Gladys
The Evis Concert op 12 & 13 mei
Top 5 Record Store Day
Gates of Graceland
Veilingresultaten
Eén stuk graag!
INSTAGRAM...
Heden: Record Store day, wereldwijd!
KOM ERBIJ!
Morgen: wereldwijde platendag!
Elvis Files 23 in voorraad
De Topcollectie op Radio 2 met Elvis
Eerste kalender voor 2019
Vijf clips
The Searcher
Eerste Record Store Day LP reeds in voorraad
Laatste dag!
Classics 1000
Opendeur
Een mooie quote!
Problemen bij Record Store Day?
Hitnoteringen Benelux
Film met Riley Keough in Cannes
Riley in Marie Claire en nieuwe film
Nog tijd tot zondag!
Opendeurweekend
12 april 1959
Nieuwe Philharmonic CD?
Veiling Gotta Have Rock and Roll
Nieuwe kleurvinyl in voorraad
OMAHA,NEBRASKA 1974 - TRACKLIST
PRISCILLA IS DE RODDELS BEU
Graceland Gates
VERONIQUE - KISS ME QUICK
Follow That Dream nieuws
Expo 1958
FTD releases
Kalenders 2019
Elvis before Graceland
De Telegraaf uit de bocht
Handtekening verkocht
Coca Cola en Elvis
Veiling...
10 tickets voor onze leden!
Graceland haalt een slag binnen!
Primeur! The Searcher in avant première
Andy Warhol's Elvis in Londen
The Searcher op enkele CD
Geen opendeur dit weekend!
Veiling loopt vandaag ten einde
Merkwaaradig talent
Humo over de schreef
Ingepakt staat netjes
Movie Masters 50's
The Searcher!
Suspicious Minds, take 6
Aloha From Hawaii: 4 december 1973.
Mooi....
Hoorzitting voor Graceland
U.S.A. reis volzet!
Nederlander veroordeeld
Wat een schitterend idee!
twee miljoenenhits opgenomen: 1960
In voorraad!
Met een knipoogje...
Platenbeurs Bredene
Happy Easter!
Een nieuwe maand!