zondag 25 november: opendeur in zaal SAC (Antwerpen L.O.)
8-9/12: citytrip naar Bad Nauheim + kerstmarkt Aken

 12/1/2019: Elvis Presley Birthday Dinner concert - 2 acts! (Antwerpen)
25-26/1/2019: minitrip naar Bonn (TCB  Band - Imperials)
augustus 2019: trips naar Bad Nauheim en Amerika

Jaar: Maand:
Categorie:
17/11/2018, 23:07:50
DE ERFENIS VAN DE KONING
Vanavond was de premiere van "De erfenis van de Koning", een toneelstuk dat is geschreven door Marc Hendrickx. Marc kennen we van de boeken "Muziek, Mens & Mythe" alsook van "Elvis dichtbij". 
We waren aangenaam verrast door de sublieme vertolking van de songs op hun eigen wijze. Zo kwamen "Aura Lee" in de originele versie & "Witchcraft" maar ook "Black Star" aan bod.
Wie dit mooie toneelstuk wil zien kan nog tickets bestellen via onderstaande link:
www.erfenisvandekoning.be


Op de foto Marc Hendrickx en Michael Vroemans met de muzikanten.
Foto: Tommy Peeters
Actualiteit
17/11/2018, 09:22:40
TRUMP ONDERUIT GEHAALD

Trump krijgt bittere kritiek

"Suspicious Minds": Trump accused of racism for honoring Elvis

The Washington Post, een van de meest gelezen kranten in de stad van het Witte Huis, bloklettert vandaag dat President Trump een racistische daad stelde door het geven van de hoogste onderscheiding aan Amerikaanse burgers.
"Het gaat terug naar de goede oude tijd, waar zwarten de rock 'n' roll uitvonden, en een blanke met de eer gaat lopen", zo gaat de tekst in het kort.
Het doet ons even terugdenken aan de song "de 1000 kings of rock 'n' roll van De Nieuwe Snaar". Vandaag zullen bij het lezen van deze tekst de oogjes van Jan de Smet (tekstschrijver en vertolker) zeker gaan glinsteren.

Verschillende van onze leden lieten al weten dat ze toch wat verontwaardigd waren, niet omdat ze de Amerikaanse President willen wegcijferen, maar omdat Lisa Marie deze eer niet persoonlijk heeft geaccepteerd. We kunnen deze zienswijze zeker begrijpen en beamen.

Bron: The Washington Post / De Nieuwe Snaar / EPS

Actualiteit
16/11/2018, 23:33:57
FILMPJE UIT HET WITTE HUIS
Het was vandaag beslist een grote dag voor Elvis toen hij van President Trump de felbegeerde "Medal Of Freedom" postuum in ontvangst mocht nemen. 
Je kan het filmpje uit het Witte Huis bekijken via onderstaande link:


www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch
De officiële tekst, zoals deze werd voorgelezen gaat als volgt:

"Elvis Presley defined American culture to billions of adoring fans around the world. Elvis fused gospel, country, and rhythm and blues to create a sound all his own, selling more than a billion records. Elvis also served nearly two years in the United States Army, humbly accepting the call to serve despite his fame. He later starred in 31 films, drew record-breaking audiences to his shows, sent television ratings soaring, and earned 14 GRAMMY Award nominations. He ultimately won 3 GRAMMY Awards for his gospel music. Elvis Presley remains an enduring American icon 4 decades after his death.


Actualiteit
16/11/2018, 20:05:49
MEDAL OF FREEDOM VOOR ELVIS
Enkele minuten geleden (20.05 u Belgische tijd) mocht Jack Soden van EPE de "Medal of Freedom" in ontvangst nemen van President Trump.

Een zonet gepubliceerde perstekst luidde als volgt:

"Rock an Roll star Elvis Pesley has been posthumously awarded the Medal Of Freedom, America's highest civilian honour, by President Donald Trump. Presley's velvety voice filled the White house briefly on Friday when a recording of his songs was played at a ceremony hosted by the president to honour the king of rock 'n roll".
 
Actualiteit
16/11/2018, 10:56:45
KERSTMIS TE GRACELAND (2)
Als je vannacht de ceremonie te Graceland hebt gemist, kan je deze terugkijken via de onderstaande link:
(wel enkele minuten geduld hebben voor het programma start).

livestream.com/ElvisPresleyGraceland/gracelandlighting2018/videos/183647831
Actualiteit
15/11/2018, 10:43:42
KERST TE GRACELAND
De komende nacht (Europese tijd 01.00 uur) kan je rechtstreeks via de website van Graceland kijken naar het ontsteken van de kerstverlichting en het plaatsen van de kerststal. Deze lampjes blijven dan branden tot 8 januari 2019, Elvis' 84e verjaardag.

https://www.graceland.com/news/details/lighting-ceremony-christmas-at-graceland-premiere-happening-snow-rain-or-shine/8600/
Actualiteit
14/11/2018, 21:22:03
SNEEUW TE MEMPHIS
Ondanks de mooie temperaturen hier in België, is er vandaag al de eerste sneeuw gevallen te Memphis Tennessee. Zoals je kan zien ligt er een dun laagje sneeuw op het gras te Graceland.


Algemeen
14/11/2018, 18:21:19
VEILING OP KOMST
Het veilinghuis "Gotta Have Rock & Roll" houdt van 21 tot 30 november een nieuwe internetveiling. Zoals altijd worden er weer talrijke Elvisitems aangeboden.
Foto: 14 karaats ring

Je kan de katalogus bekijken via volgende link:

www.gottahaverockandroll.com/catalog.aspx
Actualiteit
14/11/2018, 18:15:18
KOOP- VERKOOP- EN RUILBEURS
Zondag 25 november is het weer de halfjaarlijkse koop- verkoop- en ruilbeurs. Dealers uit binnen- en buitenland bieden dan hun mooiste collectiestukken aan en je kan er uren rondkuieren en vrienden Elvisfans ontmoeten.
Wens je een deel van je collectie te verkopen?  We hebben nog een aantal meters beschikbaar, stuur ons een mailtje en we houden deze voor jou vrij.
Deelname: 10 Euro per lopende meter.

Plaats: Zaal SAC - Haenegraafstraat 5 - 2050 Antwerpen linkeroever (rechts naast de kerk)
Tramhalte: eerste stop na het verlaten van de metro te Antwerpen linkeroever.
Actualiteit
12/11/2018, 18:38:51
HERPERSING SUN SINGLES
Voor de verzamelaars (en dat zijn we toch allemaal, niet?) komt er een zeer beperkte oplage aan van de vijf Sun singles op 45-toeren.  Verleden jaar hadden we al dezelfde singles op 78-toeren, en die kenden een vrij groot succes bij de Elvisfans. De producers maken de plaatjes zo getrouw mogelijk aan, zo dat ze nauwelijks zullen afwijken van de originele releases uit 1954 en 1955. Ook het geluid zal zeer dicht bij de originele versie aanleunen,  ze worden geperst op kwaliteitsvinyl. Het hoesje is identiek aan de presentatie zoals in de fifties. De set zal vanaf eind van deze maand beschikbaar zijn.
Bron: InternetActualiteit
11/11/2018, 08:54:27
EEN POSTUME MEDAILLE VOOR ELVIS
President Donald Trump heeft besloten Elvis Presley en honkbalgrootheid Babe Ruth postuum de Medal of Freedom toe te kennen, dit is de hoogste Amerikaanse onderscheiding die burgers kunnen krijgen wegens grote verdiensten op velerlei terreinen. Dat heeft het Witte Huis zaterdag laten weten.
De officiële persmededeling meldde:
“Elvis Presley defined American culture to billions of adoring fans around the world. Elvis fused gospel, country, and rhythm and blues to create a sound all his own, selling more than a billion records”.
Het gebeurt wel meer dat deze eer te beurt valt aan popsterren. Zo kregen Bob Dylan, Stevie Wonder, Gloria Estefan, Diana Ross en Bruce Springsteen reeds zulk ereteken. Elvis is de derde artiest die postuum deze medaille krijgt. De officiële uitreiking is voorzien op 16 november.
Bron: Rolling Stone / De Telegraaf / EIN


Actualiteit
07/11/2018, 18:49:59
DE ERFENIS VAN DE KONING IN PREMIERE
 

Op zaterdagavond 17 november om 20u15 is de première vanMet Michael Vroemans (bekend uit ‘Familie’) en 4 jonge muzikanten.

Een verrassende tekst- en muziekproductie met als insteek het kiezen voor het volgen van je passie.

Wil jij er ook bij zijn, gelieve dan snel uw tickets te reserveren.

Theater Klokhuis – Parochiaanstraat 4 – 2000 Antwerpen

Website: www.erfenisvandekoning.be

FB: https://www.facebook.com/erfenisvandekoning/?ref=bookmarks

 

 
Algemeen
07/11/2018, 18:11:10
THE KING DOCU
Vanaf morgen, donderdag kan je in vele Nederlandse bioscopen de documentaire "The King" gaan bekijken, een film die tevens op het programma stond van het filmfestival van Gent. In deze Duits/Amerikaanse docu word je op roadtrip meegenomen door Amerika in een Rolls Royce uit 1963, ooit eigendom van Elvis. Meer dan 40 jaar na zijn door wordt onderzocht hoe de staat van het land is dat Presley achter zich liet. Een land dat jong, mooi en veelbelovend begon maar in de loop der tijd bezweek aan de gevolgen van verslaving, geld en macht.
Regie: Eugene Jarecky, met Eric Baldwin, James Carville, Emmylou Harris, George Klein e.a.
Bron: NOS / Gertie Kuipers.

Actualiteit
07/11/2018, 13:07:50
PRESSLEY IN HET HUIS VAN AFGEVAARDIGEN
 Er' is helemaal geen verwantschap tussen Ayanna Pressley en de familie Presley, maar deze zwarte dame doet wel een belletje rinkelen naar iemand telkens als je haar naam uitspreekt. Ze is gisteren verkozen voor een zitje in het Amerikaanse congres (7de district in Massachusetts).

Actualiteit
07/11/2018, 10:34:48
VIVA LAS VEGAS: UITVERKOCHT!
Follow That Dream Records meldt ons dat de 3-CD set Viva Las Vegas niet meer in de katalogus staat.  Deze recent verschenen set was een beperkte editie, en FTD houdt zich ook netjes aan deze voorwaarden. Een herpersing in kleine aantallen zou te duur uitkomen, en voor wie de set al in huis haalde heeft nu ook een echt "collector's item" in de kast zitten! Met liefde omringen dus!
CD
07/11/2018, 08:49:38
EEN WEETJE
Bij de aankondiging van de nieuwe dubbele FTD CD "For LP Fans Only" is volgend weetje vermoedelijk weinigen bekend: 
Elvis kreeg al in 1959 een nominatie  voor een Grammy award: tijdens de tweede uitreiking werd hij genomineerd voor beste LP-cover voor “For LP Fans Only”. Het bleef echter bij die nominatie, Shostakovitch Symphony 5 ging met de prijs lopen! Ook “A Fool Such As I” werd genomineerd als beste plaat en “A Big Hunk O’ Love” als beste R&B record en als best Performance of a Top 40 Artist.
Winst was er pas in 1967 voor “How Great Thou Art”, in 1971 voor Life Achievement, in 1972 voor de LP “He Touched Me” en in 1974 terug voor How Great Thou Art” als beste Gospelnummer (live in Memphis).
Bron: FTD / Pierre de Meuter
 
Actualiteit
06/11/2018, 18:00:26
VERTROUWELIJKE INFO VAN FTD
Follow That Dream licht ook een tipje van de sluier wat mogelijke volgende releases betreft: Er zullen nog meer complete sessie-CD verschijnen zoals we ons onlangs mochten verheugen op de 3-CD set van "Viva Las Vegas".  Deze informatie komt er na de uitgave van twee bootleg CD's: Harum Scarum en Kid Galahad, die beide aangeven afkomstig te zijn van de originele tapes.  FTD geeft aan dat ZIJ alleen de officiële banden in bezit hebben, en ze raden ons aan deze producten niet aan te kopen. 
Bron: Roger Semon, FTD

Nota van de redactie: het blijft altijd vreemd hoe bootleggers toch aan deze tapes komen, niet?

Foto: de bootleg Kid Galahad set, die binnenkort ook op de releaselijst staat van FTD

Actualiteit
06/11/2018, 17:42:57
NIEUWE FTD RELEASES OP KOMST!
Follow That Dream plant een aanslag op onze portemonnaie!  Tegen eind van deze maand komen er niet minder dan vier (!) nieuwe releases uit:
Bron: Roger Semon / FTD

 1. “ELVIS: FOR LP FANS ONLY” (2-CD)
 2. “ELVIS: HOLIDAY SEASON IN VEGAS ‘75” (2-CD 6/13 dec)
 3. “ELVIS: CAFÉ EUROPA  - LIMITED VINYL EDITION” (2-LP)
 4. “ELVIS: THE WILD ONE ’56 (FTD BOOK + CD)”


Algemeen
06/11/2018, 17:17:40
FINSE ELVISSEN
Als je al eens wat anders wil horen kan je nog altijd terecht naar Elvissongs in het Fins. De groep "The Sleepy Sleepers" staan dan borg voor een resem onbegrijpelijke teksten. De firma "Universal" heeft deze CD in haar katalogus. Hoofdpijn krijg je er sowieso van! 
Beluister hier enkele fragmenten:

universalmusic.nl/ondemand/albums/112557272
Bron: Universal Music
CD
06/11/2018, 16:27:33
ZELDZAAM
Zo kom je ze zelden tegen, een erg ongewone foto van Elvis!
Bron: EFON

Algemeen
06/11/2018, 08:57:58
ZEVENTIG JAAR TERUG IN DE TIJD
Op zes november 1948, precies 70 jaar geleden verhuisde de familie Presley van Tupelo naar Memphis. Alles werd in een oude pick-up truck geladen op weg naar een nieuwe en betere toekomst. Ze konden zich alleen veroorloven intrek te nemen in "boarding houses", een variant van wat wij een "pension" zouden noemen, en waar meestal enkel kamers werden verhuurd met aanpalend een slaapkamer en keuken. Alle andere faciliteiten moesten worden gedeeld. Enkele van de adressen waar ze verbleven:
370 Washington Street, 572 Poplar Avenue, 185 Winchester Avenue, 698 Saffarans, 462 Alabama, 2414 Lamar, 1414 Getwell.
Foto: Lamar 2414
Bron: Elvis Day by Day

Actualiteit
05/11/2018, 16:11:00
EEN AANRADER!
Het gebeurt niet zo dikwijls dat we de loftrompetten bovenhalen voor een CD die niet uit de schatkamer komt van RCA, noch die van FTD.
Unedited Masters van het "Venus" label is wel echt een buitenbeentje, met ruwe, onbewerkte songs die rechtstreeks van de opnamebanden werden geplukt. Meestal zonder overdubs, geen extra toegevoegde instrumenten, geen fade-outs, maar pure opnamesessies om van te genieten. Het blijft onduidelijk hoe deze pareltjes voorbijgaan aan de aandacht van FTD en toch een weg vinden naar de hongerige Elvisfan. Een niet-officiële release dus, maar als je 'm vindt, laat dit juweeltje niet zomaar aan je voorbijgaan!  Wij vonden en kochten een exemplaar op een Nederlandse platenbeurs. Een deel van de songs waren al eerder te koop op andere releases, maar hier zijn ze te beluisteren in een verbeterde vorm.

De songs:
 1. Mary In The Morning* | Alternate Mix (Take 4)
 2. I Really Don't Want To Know* | Alternate Mix (Take 4)
 3. I Washed My Hands In Muddy Water** | Complete Master, Overdubbed (Take 1)
 4. Life* | Unreleased (Take 17)
 5. Twenty Days And Twenty Nights | Take 6,7*,8
 6. Stranger In The Crowd | Take 1 & 7*
 7. Funny How Time Slips Away* | Alternate Mix (Take 1)
 8. Little Cabin On The Hill* | Longer/from Better Source (Take 1)
 9. Rags To Riches | From Better Source (Take 2)
 10. Just Pretend | From Better Source (Take 1,2)
 11. The Sound Of Your Cry | From Better Source (Take 4,5,6)
 12. I'll Never Know | From Better Source (Take 4)
 13. Tomorrow Never | Comes From Better Source (Master)
 14. Whole Lotta Shakin' Going On | From Better Source (Take 2)
 15. Life* | Take 18,19)
 16. Power Of My Love* | Master No Overdubs (Take 7)
 17. My Little Friend* | Vocal Overdub Of January 16
 18. True Love Travels On A Gravel Road* | Master Different Mix (Take 11)
 19. Power Of My Love | Master Alternate Mix (Master)

* Unreleased ** Officially UnreleasedActualiteit
05/11/2018, 10:02:58
UITERMATE VERVELEND!
Zeer vervelend!
Verleden week hebben we de nieuwe CD-DVD box die verschijnt ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de '68 Comeback Special op onze site geplaatst.  We meenden daarbij een extra lage prijs te hebben bedongen, maar wat bleek: Fnac verkoopt deze box aan 74,09 Euro (ledenprijs). We kregen door deze gekke prijssetting heel wat kritiek over ons heen tijdens de voorbij opendeurdagen, ook per e.mail en Facebook. 25 Euro prijsverschil is ook niet zomaar een prikje.
Vermoedelijk kreeg Fnac een verkeerde aankoopprijs door, of hebben ze hun "aankoop" voor "verkoop" genomen. 
Wie al aan deze prijs bestelde zal wel vlug een mailtje krijgen dat er een foutje gebeurde.... uiteraard spijtig dan!
Dezelfde fout gebeurde ook op de website van Bol.com, maar daar is men enkele dagen al wakker geworden en staat de box nu op 127 Euro, bij Amazon betaal je 112,99 Euro.
Fouten gebeuren nu eenmaal, maar het is allemaal zeer verwarrend.  Hieronder een korte reactie van RCA records/Brussel:

Ik veronderstel dat zij hun prijs nooit hebben aangepast. Zal dat even checken.04/11/2018, 13:41:24
MINITRIP NAAR BONN
Er blijven nog slechts 5 van de 38 kamers over voor onze minitrip naar Bonn op 25 & 26 januari 2019.
Wacht niet te lang, want eens volzet kom je op onze wachtlijst terecht. We kunnen nog enkel kamers in dubbel aanbieden. Prijs per persoon is 240 € met inbegrip van busreis, overnachting met ontbijt, inkomticket "meet & greet" voor de TCB Band & The Imperials met Dennis Jale.
Inschrijvingen bij Tommy op het nummer 0486/802457 of via tommyeps@outlook.be.


We zijn nog op zoek naar 1 dame om de kamer te delen met een andere dame. Bij interesse, contacteer zo snel mogelijk Tommy op het nummer 0486/802457. 
03/11/2018, 12:59:11
BIRTHDAY PARTY 2019
Op zaterdag 12 januari is het wederom onze jaarlijke Birthday Dinner Party in het vernieuwde Radisson Blu Astrid Hotel te Antwerpen. Dit jaar kozen we terug voor een viergangenmenu aan tafel geserveerd.

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU !


Elvis 84 jaar!

Elvis Presley Birthday Dinner Concert

Zaterdag 12 januari 2019 te 19.30 u

   Deuren open te 18.00 u (Elvis boetiek)

Hotel Radisson Blu Astrid Antwerp                                                              

(rechtover het Centraal Station)

Koningin Astridplein 7

2000   Antwerpen

                       

Wat bieden wij u:
 

Glas Cava als welkomstdrink.
 

Menu aan tafel geserveerd (4 gangen).
                                   

"Elvis" birthday cake met koffie.

Peter Andorai (1e act)

        Op algemene aanvraag

Kevin Löhr

 

Tombola.
 

Dranken aan democratische prijzen.
 

Deelname: 75 €*

 

Rekeningnummer: BE60 0682 0400 5070.

Paypal: tcb.elvis@skynet.be.

Inschrijvingen: tel. 02 307 50 17 (Tommy) - 03 252 92 22 (Hubert).

                         e-mail tommyeps@outlook.be of ueps@skynet.be.

Overnachting aan 136,00 € standaard 2 persoonskamer (incl. ontbijt - WIFI - Health Club - BTW).

Reservations Department Radisson +32 (0)3 2031273 met vermelding “Elvis Presley Society”.

 
Actualiteit
02/11/2018, 21:24:03
NU BESTELLEN IS GELD UITSPAREN!
Afgelopen dinsdag werd de definitieve prijs van de 5CD-2DVD box (50th anniversary van 1968 Special) bekendgemaakt. 
Er heerste her en der enige foutieve berichtgeving via onze reguliere leveranciers, maar de kogel is nu definitief door de kerk!
Je kan 'm nu voorbestellen aan 99 Euro. Goedkoper gevonden?  Laat het ons meteen weten!
Let wel: deze offerte geldt alleen voor de bestellingen die binnenkomen voor 30 november (de releasedatum).
Een prijsverhoging vanaf 1 december is dus niet uitgesloten!
Met verzendingskosten in België komt dit op 99 + 6,50 = 105,50 €
CD
02/11/2018, 11:24:18
BAD NAUHEIM - KAMER VRIJGEKOMEN
Wegens annulatie is er een kamer vrijgekomen voor onze minitrip naar Bad Nauheim op 8 & 9 december. Deze kamer is in het Grünewald Hotel voor 2 personen. Prijs voor de kamer is 440 €, ontbijt en busreis inbegrepen. Op 9 december bezoeken we de Kerstmarkt van Aken. 
Interesse? Contacteer dan snel Tommy op het nummer 0486/802457.

!!! WIJ SLUITEN DE INSCHRIJVINGEN AF OP 10 NOVEMBER !!!

In Bad Nauheim logeren we in het Grunewald Hotel (waar ook Elvis verbleef in 1958).  Een gelukkig echtpaar kan in de Elviskamer logeren (nog steeds identiek zoals 60 jaar geleden).
We huurden het ganse hotel af voor onze Society-leden en maken er samen een prettig weekend van.
Prijs per persoon (inclusief de busreis, overnachting in het hotel, ontbijt, stadstaksen): 220 € (per persoon). Op zondag stoppen we in Aken en bezoeken daar de kerstmarkt.
Iedere deelnemer krijgt de kans de Elviskamer te bezoeken, te filmen en te fotograferen.

Boeken via:

tommyeps@outlook.be of via 0486/802457.

 
02/11/2018, 09:43:21
GLEN CAMPBELL

Midden de jaren zestig werkte Glen Campbell vooral in de studio als sessiemuzikant en speelde hij gitaar voor vele grootheden. Zijn stem werd toen dikwijls vergeleken met deze van Elvis en hij nam dan ook verschillende demo's op. Elvis zou die dan gebruiken om zijn eigen versie in te blikken. De CD "Glen Campbell Sings For The King" komt binnenkort uit en bevat allemaal songs die origineel voor Elvis waren bedoeld, maar die niet altijd werden opgenomen. Via de onderstaande link kan je al vast luisteren naar de versie van "Easy Come, Easy Go". Op de tweede link vindt je dan weer een mooie versie van "Mary In The Morning, ook door Glen Campbell. Wie verder zoekt op Youtube vindt beslist nog meer Elvissongs die door Glen werden gezongen.
De CD verschijnt weldra, je kan 'm voorbestellen via onze webshop aan 18 Euro (+port).
Info: Universal

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Actualiteit
02/11/2018, 09:13:30
MEEST VERDIENENDE STERREN
Gebruikelijk voor deze periode van het jaar heeft Forbes Magazine weer een lijst gepubliceerd van de meest verdienende "overleden" beroemdheden van 2018. Michael Jackson prijkt met kop en schouders bovenaan de lijst met inkomsten die meer dan 400 miljoen dollar bedragen. Dit fenomenale bedrag werd bereikt mede dank zij de verkoop van zijn muziekmaatschappij EMI.
Elvis staat op nummer twee met 40 miljoen dollar aan inkomsten. Verder nog in de top 10: Marylin Monroe, Bob Marley, Prince en John Lennon.
Ter informatie: Elvis stond verleden jaar op de vierde plaats met 35 miljoen aan inkomsten.
Bron: Forbes
Actualiteit
01/11/2018, 09:36:00
OPENDEURDAGEN
Zaterdag en zondag kan je bij de Elvis Presley Society tijdens de opendeurdagen terecht te Zwijndrecht. Je kan er volgende nieuwe items ophalen:

What Now My Love (FTD CD)
Jailhouse Rock volume 2 (FTD vinyl
Elvis Files Magazine volume 25
Strictly Elvis volume 2
30 # 1 Hits (RCA Gold vinyl)
Comeback '68 Elv is (boek Steve Binder)
Danilo kalenders 2019 (3 verschillende)
Dream. Int. kalender 2019
Danilo zakagenda 2019

Op zaterdag zal ook Tommy aanwezig zijn.  Hij kan je terdege informeren over de minitrips, de koopbeurs eind november en de USA reis in 2019.

Gratis geschenkje bij elke aankoop!


Actualiteit
Taal:
ARCHIEF:
De erfenis van de koning
Trump onderuit gehaald
Filmpje uit het Witte Huis
Medal of Freedom voor Elvis
Kerstmis te Graceland (2)
Kerst te Graceland
Sneeuw te Memphis
Veiling op komst
koop- verkoop- en ruilbeurs
Herpersing Sun singles
Een postume medaille voor Elvis
De erfenis van de Koning in premiere
The King docu
Pressley in het huis van afgevaardigen
Viva Las Vegas: uitverkocht!
Een weetje
Vertrouwelijke info van FTD
Nieuwe FTD releases op komst!
Finse Elvissen
zeldzaam
Zeventig jaar terug in de tijd
Een aanrader!
Uitermate vervelend!
Minitrip naar Bonn
Birthday Party 2019
Nu bestellen is geld uitsparen!
Bad Nauheim - kamer vrijgekomen
Glen Campbell
Meest verdienende sterren
Opendeurdagen